LG 34GK950G-B 1- Curved G-Sync Gaming Monitor (100 Hz, 120 Hz overclock)

Aanbieding!

LG 34GK950G-B 1- Curved G-Sync Gaming Monitor (100 Hz, 120 Hz overclock)

1,249.00 1,075.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500241707909 Categorieën: ,

Beschrijving

De LG 34GK950G-B – 120Hz Curved UltraWide IPS Gaming Monitor is een hoogwaardige gaming monitor met G-Sync™ van 34 inch. Haal het beste uit je gaming prestaties met de 120 Hz beeldverversing, G-Sync™-technologie in UltraWide™ QHD kwaliteit. Met het ergnomoisch verantwoorde scherm geniet je van een 34 inch 21:9 beeldverhouding met Nano IPS, diverse gaming functionaliteiten en sfeerverlichting.
34″ 21:9 UltraWide™ QHD
Door middel van het 3440 x 1440 UltraWide QHD scherm geniet je optimaal als gamer. Gamers kunnen door het extra brede scherm en beeldverhouding meer informatie zien, dat je een strategisch voordeel kan opleveren.
Nano IPS met DCI-P3 98%
Met een Nano IPS monitor kan je vanuit elke kijkhoek werken. De DCI-P3 van 98% zorgt er bovendien voor dat er rijkere kleuren worden weergegeven door een breder kleurenspectrum. Dit is ideaal voor het bewerken van foto’s en/of video’s.
Sfeerverlichting
De sfeerverlichting aan de achterkant van de gaming monitor zorgt voor een verhoogde game-ervaring en minder vermoeide ogen.
G-Sync™ met 120Hz (Overclock)
Met de NVIDIA G-Sync™ beleef je een optimale game-ervaring. De technologie zorgt ervoor dat alle haperingen en schokken gefilterd worden, en de verversingsfrequentie gesynchroniseerd wordt met de videokaart.
Aangepaste modi per game
Iedere gamer kan deze monitor op zijn of haar wensen afstellen. Kies voor een Gamer, FPS of RTS-modus en pas daarnaast nog meer instellingen aan voor een geoptimaliseerde game-ervaring per genre.
Reageer eerder op tegenstanders, vind sluipschutters sneller en gebruik een vast mikpunt met de Dynamic Action Sync, Black Stabilizer en Crosshair. De invoervertraging wordt geminimaliseerd, donkere omgevingen worden verheldert en je schietnauwkeurigheid wordt hiermee verbeterd.
Ergonomisch ontwerp
Het vrijwel randloze scherm draagt bij aan een betere game-ervaring. Daarnaast kan de monitor in hoogte versteld, gekanteld en gedraaid worden, zorgend voor een ergonomisch design.
Aansluitingen
• HDMI
• DisplayPort (1.4)
• 2x USB Downstream-port (3.0)
• USB Upstream-port (3.0)
• Hoofdtelefoonuitgang
Meegeleverde kabels
• HDMI
• DisplayPort
• USB 3.0
Onderstaande afbeelding geeft je een duidelijk idee over de grootte van deze monitor. De afbeelding is illustratief en de getoonde maten zijn van het scherm (exclusief voet en buitenrand).

Extra informatie

Aanbieder

Brand