LG 34UB67-B - UltraWide IPS Monitor

Aanbieding!

LG 34UB67-B – UltraWide IPS Monitor

399.00 368.59

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500236580373 Categorieën: ,

Beschrijving

De LG 34UB67-B is een 34 inch Ultra Wide IPS 2560 x 1080 monitor voor professionals. Het beeldscherm biedt extra werkruimte en een uitstekende beeldweergave. Gebruikers kunnen het scherm draaien om lange verticale beelden of bestanden te laten passen. Laat het slepen en scrollen achter je, laat het scherm zich aanpassen aan jouw afbeeldingen en behoeften.
Wat maakt de LG 34UB67-B uniek?
Het extreem brede scherm van deze monitor creëert een panoramisch effect, waardoor je meer diepte en beleving ervaart. En vergeleken met andere SMART apparaten heeft deze monitor een kantel en in hoogte verstelbare functie. Hiermee kunnen gebruikers het scherm draaien om lange verticale beelden of bestanden te laten passen. Tijdens het draaien kun je ook gemakkelijk de hoogte verstellen. Laat het slepen en scrollen achter je, laat het scherm zich aanpassen aan jouw afbeeldingen en behoeften.
En met Dual Link-up kun je twee apparaten via een HDMI + HDMI-koppeling op één monitor aansluiten. Zo kunnen jij en je collega bijvoorbeeld elk je eigen apparaat op één monitor aansluiten om informatie te delen en te vergelijken. Je kunt je eigen scherm laten zien en bedienen, terwijl je collega hetzelfde doet aan de andere kant van de monitor. Geen gedoe meer met irritante projectoren in (te) kleine ruimten of vergaderruimten die net bezet zijn als je ze nodig hebt.
Onze specialist adviseert deze monitor voor:
Grafisch vormgeving: deze monitor is geschikt voor foto- en videobewerking.
Films en series kijken: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.
Ook goed te gebruiken voor:
Dagelijks gebruik: deze monitor is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
Aansluitingen
• DVI-D
• HDMI (2x)
• DisplayPort
• Usb 3.0 (3x)
Standaard meegeleverd
• Stroomkabel
• DisplayPort-kabel

Extra informatie

Aanbieder

Brand