LG 34WN80C-B Ultrawide - 34" QHD IPS Monitor

LG 34WN80C- QHD IPS Ultrawide Monitor – 34 inch

649.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500719429329 Categorieën: ,

Beschrijving

Onze specialist adviseert deze monitor voor:
✔ Kantoor: dankzij de 21:9 beeldverhouding heeft deze monitor extra veel werkruimte en beschikt daarnaast over een USB-hub en USB-C.
✔ Professionele foto- en videobewerking: dankzij de hoge resolutie en kleurweergave is deze monitor geschikt voor foto- en video bewerking. Daarnaast beschikt de monitor over HDR 10.
Ook goed te gebruiken voor:
✔ Films en series kijken: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van films en series. De monitor bevat geen speakers.
✔ Dagelijks gebruik: deze monitor is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
De LG 34WN80C Ultrawide beschikt over een 21:9 beeldverhouding waardoor je meer ruimte hebt om in meerdere vensters tegelijk te werken. Ultieme connectiviteit bereik je met de USB-C aansluiting. Met slechts het aansluiten van de USB-C kabel zorg je voor beeldoverdracht, data overdracht en het opladen van je apparaat. Op deze manier dient deze kabel als dockingstation en hoef je je laptop alleen maar aan deze kabel aan te sluiten, geen overige kabels meer nodig. Daarnaast is de USB-C aansluiting ook compatibel met Apple producten, zoals je Macbook.
De monitor is dankzij de hoge resolutie en IPS beeldschermtechniek uiterst geschikt voor grafische vormgeving. Met behulp van de Screen split mode ben je in staat om in twee schermen tegelijk te werken op dezelfde monitor. Met deze monitor heb je dus twee monitoren voor de prijs van één. Het IPS-paneel heeft in vergelijking met een TN-paneel twee grote voordelen: een betere kijkhoek en een nauwkeurige kleurweergave. Het IPS display met een kleurechtheid van 99% van de sRGB kleurenspectrum zorgt voor zeer accurate en levensechte kleuren. Daarnaast beschikt de monitor over HDR10, welke garant staat voor een verhoogd kleur- en helderheidsniveau.
De LG 34WN80C-B beschikt ook over LG’s Dynamic Action Sync, welke ervoor zorgt dat je geen last moet hebben van haperingen in je beeld tijdens het gamen. De speciale Black Stabilizer zorgt ervoor dat verduisterde ruimtes gedetailleerder worden weergegeven, waardoor jij je niet laat verrassen door je tegenstander in het donker.
Je kunt deze monitor eenvoudig in hoogte verstellen en kantelen om een comfortabele positie aan te kunnen nemen. Daarnaast beschikt de monitor ook over een VESA-mount waardoor deze geschikt is om aan de muur te monteren.
Type aansluitingen:
HDMI (2x)
Displayport (1×1.4)
USB-C (1)
USB (2×3.0)
Koptelefoon
Standaard meegeleverd:
Handleiding
Voedingskabel
HDMI kabel
USB-C kabel

Extra informatie

Aanbieder

Brand