Energieleveranciers in Limburg

Energie vergelijken LimburgLimburg is een grote provincie in het zuidoosten van Nederland. Met ruim 1,1 miljoen inwoners is het de op drie na dichtstbevolkte provincie van Nederland. Als inwoner van deze zuidelijke provincie wilt u natuurlijk niet te veel betalen voor uw energierekening. Gelukkig kunt u daarom energie vergelijken in Limburg. Via ons handige vergelijkingssysteem kunt u eenvoudig op zoek naar de beste energiedeals. Start direct met energie vergelijken en bekijk welke energiemaatschappij het voordeligste is. Voor uw gemak zetten wij de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan. Zorg er wel even voor dat u uw postcode + huisnummer en verbruik invoert voor een goede berekening.

Energieprijzen Limburg

Als inwoner van de provincie heeft u keuze uit meer dan 40 energieleveranciers. Uiteraard kunt u zelf kiezen uit een energieleverancier. Aangezien energiemaatschappijen zeer uiteenlopende energietarieven en welkomstaanbiedingen hebben, is goed vergelijken een absolute must. Gelukkig kunt u energiemaatschappijen vergelijken via ons handige vergelijkingssysteem. Het is hierbij raadzaam om uw woonadres en verbruiksgegevens in te voeren. Op basis van deze dat wordt berekend welke aanbieder het voordeligste is. Voor het gemak staat de goedkoopste energiemaatschappij bovenaan, zodat u niet langer hoeft te filteren.

In ons handige vergelijkingssysteem zijn ontzettend veel energieleveranciers opgenomen. Zo kunt u niet alleen kiezen uit de ‘traditionele vier’, maar ook kunt u tegenwoordig kiezen uit talloze prijsvechters of duurzame energiemaatschappijen. Bereken zelf wat in uw geval voordelig is.

Energie aanbiedingen en welkomstacties in Limburg

Wilt u graag energie vergelijken in Limburg? Dan kunt u profiteren van talloze scherpe energiedeals. Bekijk gerust eens onze actuele energie aanbiedingen of profiteer van extra veel voordeel als u kiest voor energie met welkomstcadeau. Bovendien kunt u ook nog eens energie vergelijken zonder korting als dit u aanspreekt. In dat geval profiteert u vaak van scherpe energietarieven per kWh stroom of per m3 gas. Bereken het zelf in onze energievergelijker en stap vandaag nog over naar de voordeligste aanbieder.

Energie vergelijken in Limburg: wie is de netbeheerder?

Energieleveranciers vergelijken in Limburg is een fluitje van een cent. Toch is het ook nog fijn om te weten wie uw netbeheerder is. Alhoewel u rechtstreeks maar weinig zaken doet met uw netbeheerder, is het wel van groot belang om te weten welke partij dit is. Uw netbeheerder zorgt namelijk voor onderhoud van het net. Daarvoor betaalt u kosten, welke bekend staan onder de noemer vastrecht. Energieleveranciers kunnen dit bedrag voor een gedeelte zelf bepalen en daarom is goed vergelijken ook erg belangrijk.

Enkele of dubbele meter

Huishoudens in Limburg kunnen zowel over een enkele als een dubbele meter beschikken. Het normaaltarief start om 07.00 uur en eindigt op 21.00 uur op doordeweekse dagen. Gedurende de overige dagen, inclusief de weekenden en de nationale feestdagen profiteert u van het beste daltarief. Wilt u graag energie vergelijken in Limburg? Bereken dan welke aanbieder het voordeligste is in uw situatie.

Stadsverwarming

In het geval van stadsverwarming worden meerdere woningen in een bepaalde stad (of wijk) aangesloten op een warmtenet. Vanwege dit warmtenet hoeven huishoudens niet te beschikken over hun eigen cv-ketel. De warmte wordt namelijk geleverd op een duurzame manier. Ook in de provincie Limburg komt stadsverwarming voor. Dit betreft in de steden en stadsdelen: Heerlen, Sittard, Maastricht (Ceramique en Sappi).

Indien uw woning wordt voorzien van stadsverwarming, heeft u zelf niet de mogelijkheid om te kiezen voor een warmteleverancier. Echter kunt u wel uw eigen stroomleverancier uit kiezen. Daarvoor kunt u de stroomprijzen vergelijken in ons handige vergelijkingssysteem.

Leveringstarieven gas

In Nederland kennen wij tien verschillende gasregio’s. Limburg ligt erg ver van Groningen af en valt daarom in een van de duurste gasregio’s. Van oudsher heeft deze provincie drie verschillende gasregio’s: 5, 7 en 9. De regiotoeslag voor gas is aardig hoog. Via onze handige energievergelijker kunt u bekijken in welke gasregio uw woning valt. Deze toeslag betaalt u per m3 gas. Gasprijzen per m3 vergelijken in deze provincie is dus ook zeker geen slecht idee.

Energie vergelijken in Limburg en overstappen van energieleverancier

Wilt u graag de overstap maken naar een nieuwe en voordeligere energieleverancier? Dan kunt u energie vergelijken in Limburg. Het is hierbij belangrijk dat u uw postcode + huisnummer en verbruik invoert. Op basis van deze berekening kunt u eenvoudig peilen welke aanbieder het voordeligste is. Voor het gemak staat de goedkoopste energiemaatschappij bovenaan. Wilt u de overstap maken? Dan kunt u klikken op de oranje knop. Vervolgens hoeft u alleen nog maar uw gegevens in te voeren. De overstap wordt vervolgens voor u geregeld middels de overstapservice.

In sommige gevallen moet u nog wel uw meterstanden doorgeven. Dat is doorgaans alleen het geval wanneer u nog niet beschikt over een slimme meter. Heeft u deze wel? Dan kunnen de meterstanden op afstand uitgelezen worden en heeft u er helemaal geen werk meer van.

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken