Lipa AX-50 portable monitor Full HD 15.6" / HDMI / 2x USB C / Met hoes en kickstand / Ook voor Nintendo Switch, Xbox en Playstation / Makkelijk mee te nemen

Lipa AX-50 portable monitor Full HD 15.6″ / HDMI / 2x USB C / Met hoes en kickstand / Ook voor Nintendo Switch, Xbox en Playstation / Makkelijk mee te nemen

209.99

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500676201321 Categorie:

Beschrijving

Bent u op zoek naar een portable monitor wat u makkelijk overal naartoe kunt meenemen? Of wilt u een tweede scherm erbij? De Lipa AX-50 portable monitor bevat een Full HD resolutie en is gemakkelijk aan te sluiten op ieder apparaat.
Wat is een portable monitor? Een portable monitor is een beeldscherm wat u gemakkelijk mee kunt nemen. Het scherm is niet groot en zwaar waardoor het mobiel blijft. Het scherm van dit model is zo dik als een potlood. Daarnaast kunt u de monitor makkelijk aansluiten via USB C of HDMI. Hierbij kunt u denken aan een tablet, smartphone, pc, laptop en game consoles.
Hoe werkt de Lipa AX-50 portable monitor? De Lipa AX-50 portable monitor is via twee manieren aan te sluiten. Wij zullen deze hieronder toelichten.
Via HDMI. De monitor beschikt over een HDMI aansluiting en via een kabel kunt u het scherm dus ook verbinden met uw pc, laptop of console met een HDMI aansluiting. Ook kunt u het gebruiken als tweede scherm.
Via USB C. Bepaalde smartphones en tablets hebben geen HDMI aansluiting. Als deze apparaten een USB C aansluiting hebben, is het via deze weg ook te verbinden met de LIPA AX-50 portable monitor. Wel dienen de USB C aansluitingen over de mogelijkheid beschikken om de data te transfereren naar een monitor. Ook bepaalde laptops en pc’s vallen onder deze compatibiliteit. De geteste modellen met deze compatibiliteit hebben wij toegevoegd bij de specificaties.
Beeldkwaliteit en schermgrootte Hieronder zullen wij de belangrijkste specificaties betreft de beeldkwaliteit opsommen.
Beeldresolutie:1920 x 1080 pixels.
Schermgrootte: 15.6 inch (39,62 centimeter diameter diagonaal scherm).
Kleurdiepte:8 bits.
Frequentie:60 Hz.
Responstijd:4 ms.
Type scherm: LCD TFT met LED edgelight.
Kijkhoek: 179 graden.
Gewicht: 1331 gram.
Energieverbruik: 5 Watt.
Ook compatibel met Nintendo Switch, Xbox en Playstation De Lipa AX-50 portable monitor is ook geschikt om te gamen. Dit kan uiteraard via de pc of laptop, maar ook via consoles. U kunt de console als Nintendo Switch, Xbox en Playstation aansluiten via de HDMI connector. Vervolgens kunt u gebruik maken van het scherm om te gamen.
Aansluitingen De portable monitor bevat de volgende aansluitingen:
1x HDMI.
2x USB C.
3.5 MM headphone jack.
Met hoes en kickstand met hoes In het pakket ontvangt u ook een hoes. Hiermee kunt u de hoes opvouwen zodat de monitor rechtop staat. Als u de hoes inklapt, heeft de monitor ook een beschermhoes. Via deze weg is het makkelijk beschermd mee te nemen. U kunt bij ons handleidingen aanvragen betreft de kickstand case en de instellingen.
In het pakket In het pakket ontvangt u de Lipa AX-50 portable monitor, een beschermhoes met kickstand, een HDMI kabel, een oplader, 2x een USB C kabel en een kleine handleiding. Met dit model heeft u dus een portable monitor in huis wat u gemakkelijk overal naartoe kunt meenemen. Ook is dit als tweede scherm te gebruiken.

Extra informatie

Aanbieder

Brand