Lipa K1 Plus beamer projector 480P / LCD / Contrast ratio: 1800:1 / 800 x 480 pixels / HDMI en USB / Keystone functie / Ook te koppelen met usb / Mini beamer

Lipa K1 Plus beamer projector 480P / LCD / Contrast ratio: 1800:1 / 800 x 480 pixels / HDMI en USB / Keystone functie / Ook te koppelen met usb / Mini beamer

149.99

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500991692109 Categorie:

Beschrijving

Bent u op zoek naar een voordelige en simpele beamer voor zakelijke presentaties? De Lipa K1 Plus beamer projector is een betaalbare beamer met de belangrijkste functies.
Resolutie en kwaliteit projector Dit model beschikt over een resolutie van 800 x 480 pixels. De resolutie is niet enorm hoog dus raden wij dit aan voor presentaties zonder scherpe video’s. De beamer beschikt over 160 Ansi Lumen. Wij raden aan dat u de beamer in een donkere omgeving gebruikt. De lamp van de projector kan 30.000 uren mee gaan en is te vervangen. Hieronder nog enkele belangrijke specificaties betreft de resolutie.
Contrast ratio: 1800:1.
Image reverse: Ja.
Handmatige focus: Ja.
Aspect ratio: 16:9.
Type projector: LCD.
Projectie grootte: 43-200 inch.
Hoe aan te sluiten? De Lipa K1 Plus beamer projector is via meerdere wegen aan te sluiten. Het model heeft sowieso stroom nodig, vervolgens kunt u het via de volgende methoden aansluiten:
HDMI of VGA. Voor de beste kwaliteit raden wij HDMI aan, HDMI kan tevens ook geluid overdragen. U kunt het via een kabel verbinden met een laptop, pc of een ander apparaat.
Usb of SD. U kunt een smartphone ook verbinden met de beamer via een usb kabel. Vervolgens kunt u bij de bestanden. Dit kan tevens ook met een usb stick of een SD-kaart.
Keystone functie Het is soms erg lastig om de beamer precies te richten op het oppervlak zodat heel het oppervlak gevuld is met beeld. Hier komt de Keystone functie bij kijken. Deze zet het beeld recht en schroeft hier en daar wat bij. Dit model kan het beeld 15 graden verticaal en handmatig corrigeren.
Met ingebouwde speaker en remote control De Lipa K1 Plus beamer heeft een ingebouwde speaker waar geluid uit komt. U kunt via de AV of HDMI aansluiting ook een externe speaker aansluiten voor nog beter geluid. In het pakket ontvangt u ook een afstandsbediening. Hiermee kunt u de beamer van afstand bedienen.
Mini beamer Dit model is erg compact en daardoor dus ook gemakkelijk mee te nemen. De afmetingen van de beamer zijn: 20.1 x 14.6 x 7.5 cm (l x b x h).
Aansluitingen en taal Dit model ondersteunt Engels, Nederlands en nog 23 talen. Daarnaast bevat het de volgende aansluitingen:
AV.
HDMI.
VGA.
Usb 2.0.
SD.
Met deze beamer heeft u dus een basale projector met de belangrijkste functies in huis. In het pakket ontvangt u voeding, een afstandsbediening, een AV kabel en een handleiding. Kijk hieronder bij specificaties voor nog meer technische informatie.

Extra informatie

Aanbieder

Brand