Megahoge energierekening? Dat is het moment om over te stappen!

megahoge energierekeningHeeft u een jaarafrekening gekregen van uw energieleverancier en schrok u daarvan? Betreft het een megahoge energierekening die u niet zag aankomen? Dan kan dit nog weleens een goed moment zijn om de overstap te maken. Als u overstapt kunnen de besparingen oplopen tot wel 400 euro. Dit is dus hét moment om de energievergelijker te gebruiken. Op basis van uw postcode + huisnummer en energieverbruik staat de goedkoopste energieleverancier altijd bovenaan.

Megahoge energierekening? Wees geen dief van uw eigen portemonnee!

De energieprijzen met een vaste looptijd dalen, terwijl de energietarieven bij variabele energiecontracten meestal gelijk blijven (en soms duurder worden). Daarom kan het dus ook lonen om altijd te kiezen voor een vast energiecontract. Bent u al jarenlang klant bij dezelfde energieleverancier? Dan wordt het tijd om de overstap te maken. U kunt daarmee tot wel 400 euro op jaarbasis besparen en dat is natuurlijk ontzettend veel geld. Wees daarom geen dief van uw eigen portemonnee en maak de overstap.

Lees ook: zo kiest u het beste energiecontract

Interessante welkomstkorting

Niemand zit te wachten op een megahoge energierekening. Gelukkig kunt u, als nieuwe klant, profiteren van interessante welkomstkortingen bij verschillende energieleveranciers. De energie aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe klanten. Als u nog nooit bent overgestapt van energieleverancier kunt u dus genieten van een aanzienlijk lagere energierekening! De welkomstkorting wordt altijd verrekend op uw eerste jaarafrekening of op uw eindafrekening. Kiest u voor energie met welkomstcadeau? Dan krijgt u uw cadeau vaak nadat u uw eerste termijnbedrag heeft voldaan.

Raadpleeg onze energievergelijker

Wilt u wel graag profiteren van een van de leuke deals? Dan kunt u hier energie vergelijken voor de beste deal. Op basis van uw postcode, huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel welke deal het beste bij u past. Profiteer vandaag nog en bespaar ook tot 400 euro op jaarbasis!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo