Miele WDD 030 WCS - Wasmachine

Miele WDD 030 WCS – Wasmachine

999.00

Shop via Power.nl

Powerdeal

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 501049092161 Categorie:

Beschrijving

Met een Miele WDD 030 WCS in huis ben je verzekerd van jarenlang genieten van schone en frisse was. Wassen doet deze wasmachine snel, goed en energiezuinig. Daarbij bieden de W1 Classic-machines de mogelijkheid om altijd te wassen op je eigen manier: binnen elk programma kun je namelijk zelf de temperatuur en het centrifugetoerental kiezen, via een toegankelijk touchscreen-scherm. Met extra opties als een voorwas, kort, extra water en inweken kun je elke was op de manier schoon krijgen die op dat moment voor jou uitkomt.
Kleding blijft langer mooi
Bij het wassen van kleding wil je zeker weten dat er na een aantal wasbeurten geen pillen en losse naden gaan ontstaan. Door de honingraatstructuur in het oppervlak van de Miele SoftCare-trommel ontstaat er een dun laagje water tussen de trommelwand en het textiel. Het wasgoed glijdt daarop zacht door de trommel en wordt zo optimaal beschermd.
Kleine wasjes, grote wasjes
Het komt je nú uit om te wassen, maar de wasmand is nog lang niet vol. Is dat dan geen zonde van het water en de elektriciteit? Niet met een Miele: alle Miele-wasmachines beschikken over een intelligente automatische beladingsherkenning. De wasmachine weegt de was en gebruikt precies zo veel water, stroom en tijd als voor een optimaal schone en frisse was wenselijk is.
Miele test de machines op 20 jaar wassen
Laten we wel wezen, een Miele-wasmachine is een behoorlijke investering. Waar ga je dit nou allemaal in terug zien? Miele maakt gebruik van de beste materialen: denk bijvoorbeeld aan de RVS-kuip, de emaillen voorkant en de gietijzeren ophanging. De reden voor deze materiaalkeuze is dat Miele er voor kiest om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo onderwerpt Miele alle machines tijdens de ontwikkeling aan zware duurtests. In deze tests moeten de machines 10.000 uur wassen. Daarbij worden ca. 5000 verschillende programma’s gebruikt. Op basis van de alledaagse was komt dat overeen op ca. 5 programma’s per week met een looptijd van gemiddeld 2 uur: meer dan 20 jaar.
De beste beveiliging tegen lekkage
Op deze wasmachine zit het WaterControl-systeem. WCS controleert met een waterpeilsensor de watertoevoer. Als het normale waterpeil niet wordt bereikt, stopt de toevoer. Als er water vrijkomt in het binnenste van het apparaat, wordt het toevoerventiel in het apparaat afgesloten en het water wordt in de uitspoeltank gepompt. Een vlotter in de kuip kan ook lekkages detecteren. Voor het totale waterbeschermingssysteem garandeert Miele 20 jaar lang bescherming. Mocht er schade zijn als gevolg van een defect aan het waterbeveiligingssysteem, dan bent u daarvoor volledig verzekerd. Dit vereist een professionele installatie. Lees de volledige voorwaarden op www.miele.nl.
Assortiment

Extra informatie

Aanbieder

Brand