Miljoenen huishoudens krijgen geld terug van energiebedrijf

energie vergelijken filteroptiesDit jaar krijgen miljoenen huishoudens geld terug gestort van hun energiebedrijf. De reden daarvoor is de zachte winter van afgelopen jaar. Energiebedrijven werken namelijk met een zogenaamd voorschotbedrag dat wordt bepaald op basis van het energieverbruik van het jaar daarvoor. Omdat we in 2012 te maken hadden met een extreem koude winter werd het maandelijks voorschot-bedrag hoger afgesteld dan normaal gesproken. Aangezien de winter van 2013 niet zo koud was als het jaar daarvoor hebben veel huishoudens teveel betaald voor energie.

Teveel betaald geld wordt nu door de energiebedrijven terug gestort. Grote energiebedrijven zullen een bedrag van 125 euro tot 225 euro per huishouden terug storten. Een mooie meevaller dus!

Uitstekend moment om energie te vergelijken

Veel huishoudens zullen nu de jaarafrekening ontvangen waarop duidelijk wordt hoeveel geld er wordt terug gestort. Dit is een uitstekend moment om met energie vergelijken te beginnen en er achter te komen welke energieleverancier de goedkoopste is. Power.nl zet zich al jaren in om u te helpen met het vergelijken van de energieprijzen. Inmiddels hebben dan ook duizenden huishoudens via Power.nl de goedkoopste energieleverancier gevonden en konden daardoor fors besparen op hun energiekosten.

Wilt u ook weten hoeveel u kunt besparen? Start dan nu vergelijken en bereken uw voordeel!

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo