Helpdesk: 0900-0400288

Moonbird

Moonbird

Moonbird is ‘s werelds eerste ademhalingstool die past in de palm van je hand en je begeleidt met het doen van kalmerende ademhalingsoefeningen. Als een ademcoach die je altijd en overal bij je hebt. Je gebruikt je moonbird wanneer je behoefte hebt aan een moment voor jezelf, om je gedachten te kalmeren, je lichaam te ontspannen of sneller in slaap te vallen.

Moonbird kan bovendien je hartritme, HRV en coherentie meten via de app. De app geeft dus live biofeedback over de positieve effecten van trager ademen op je lichaam.

Moonbird heeft een strak design, komt in vier stijlvolle kleuren en is altijd 14 dagen op proef te bestellen. Niet goed? Geld terug. Want wij zijn alleen tevreden als onze gebruikers dat ook zijn. En dat zijn er inmiddels al duizenden in binnen- en buitenland.

BELANGRIJK: Onze nieuwe batch is vanaf september beschikbaar. Bestel nu om de jouwe te bemachtigen, want het zal waarschijnlijk snel uitverkocht zijn!

De voordelen van het Moonbird powerpartnerprogramma

  • Je bezoekers kunnen een Moonbird bestellen voor een proefperiode van 14 dagen. Niet tevreden? Krijg je geld terug!
  • Open voor interessante voorstellen
  • De voordelen van trage ademhaling worden ondersteund door ‘s werelds toonaangevende gezondheids- en wellness-organisaties.
  • Promotiemateriaal beschikbaar
Moonbird
Moonbird

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
product
Enable registration in settings - general
Shopping cart