MSI Optix MAG27C - Curved Gaming Monitor

Aanbieding!

MSI Optix MAG27C – Curved Gaming Monitor

349.00 299.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500054292627 Categorieën: ,

Beschrijving

De MSI Optix MAG27C is geschikt voor hardcore gamers dankzij de hoge verversingssnelheid en snelle reactietijd. Het in hoogte verstelbare, 27 inch VA-paneel zorgt voor extra diepe zwartweergave doordat het scherm geen achtergrondverlichting nodig heeft om zwartwaarden te tonen. Een ander voordeel van het VA-paneel is dat het contrast hoger ligt ten opzichte van TN-panelen, waardoor kleuren levendiger overkomen. Deze monitor heeft een reactietijd van slechts 1 ms en is daardoor zeer geschikt voor snel bewegende beelden.
Geschikt voor de veeleisende gamer
Daarnaast heeft deze monitor een verversingssnelheid van 144 Hz. Ideaal voor de veeleisende gamer, doordat beelden sneller achter elkaar ververst worden. Dit model ondersteunt bovendien FreeSync, wat ervoor zorgt dat de verversingssnelheid en het aantal frames per seconde (FPS) synchroon lopen. Dit zorgt er voor dat het beeld vloeiender loopt, zonder dat je last krijgt dat het beeld verspringt (ook wel tearing genoemd). Let wel, FreeSync werkt alleen met videokaarten van AMD.
Onze specialist adviseert deze monitor voor:
Gaming: dankzij de snelle reactietijd en hoge beeldverversingssnelheid iis deze monitor een uitstekende keuze voor veeleisende gamers.
Dagelijks gebruik: deze monitor is ook geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
Deze monitor wordt niet aanbevolen voor:
Grafische vormgeving: hiervoor wordt een monitor met minimaal een WQHD-resolutie (2560 x 1440) en een IPS/VA-paneel aanbevolen.
Aansluitingen:
• HDMI (1.4)
• DisplayPort (1.2)
• DVI
• Koptelefoon aansluiting
Standaard meegeleverd:
• Stroomkabel
• DisplayPort-kabel
Goed om te weten:
• Om gebruik te maken van FreeSync functionaliteit is een AMD-videokaart vereist.
• Een HDMI-kabel is niet standaard inbegrepen.

Extra informatie

Aanbieder

Brand