Now you have Power.nl

Multicycle Voyage EM Damesfiets

2,999.00

0
Toevoegen aan vergelijken
✅ Geverifieerd door Power.nl
Aanbieder
Brand
SKU: 2796001950665293 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Met zijn krachtige middenmotor en de long-life kettingaandrijving, is de Voyage EM de perfecte fiets voor de echte fietsliefhebber. Deze premium e-bike ziet er prachtig uit en is daarnaast ook nog eens lichtén sterk. De Voyage EM is uitgerust met de efficiënte Shimano Alfine 8 naafversnelling. Door de mooie afwerking en de prachtige Shitake Grey poedercoating, is het een elegante, licht lopende luxe fiets waar u jarenlang plezier van gaat hebben.
BROSE MIDDENMOTORDe middenmotor van Brose zorgt voor een stabiele fiets en een soepele rijbeleving. Deze middenmotor is de stilste motor op de markt en is prachtig verwerkt in het frame van de Voyage-EM. De middenmotoren van Brose hebben een lange levensduur en zijn ijzersterk. Ervaar optimaal rijplezier met de Voyage EM.
LONG-LIFE KETTINGAANDRIJVINGDe Voyage EM beschikt over een KMC long-life kettingaandrijving. Deze gaat gegarandeerd langer mee dan de ouderwetse type kettingen en zijn speciaal ontwikkeld voor de hedendaagse krachtigere e-bike motoren.
Dit maakt de Voyage EM de perfecte fiets om flinke stukken mee te fietsen.
BROSE DISPLAYDe Voyage EM is voorzien van een display van Brose. Het display is een elegant stijlelement op deze E-bike.
Het display heeft een helder en scherp beeld en is weersbestendig en voorzien van een USB uitgang, waarmee u bijvoorbeeld een mobiele telefoon kunt opladen.
UITGELICHTAlle Multicycle e-bikes zijn voorzien van

Multicycle Voyage EM Damesfiets
Multicycle Voyage EM Damesfiets

2,999.00

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken