MultiSync V864Q

MultiSync V864Q

3,750.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500274659919 Categorie:

Beschrijving

Voor boeiende visualisatie combineert NEC’s MultiSync® V864Q de beste UHD-kijkervaring met een zorgeloze bediening, maar met de laagste operationele investering.
Verbluffende, “pixelvrije” ergonomische weergave wordt slim samengevoegd met betrouwbare kleurreproductie voor de meest realistische en spannende beelden met uitgebreide contrastverhoudingen. Oogverblindend zicht onder normale lichtomstandigheden is gegarandeerd dankzij de combinatie van een helderheid van 500 cd / m² met lage reflectie van het antireflectieoppervlak. Het moderne en slanke ontwerp past perfect bij de omringende architectuur en voor integratie in elke toepassing en omgeving. Open Modular Intelligence (OMi) is de slimste manier om op maat gemaakte signage-oplossingen te leveren, waarbij schaalbare rekenkracht naadloos is ingebed in het beeldscherm.
De 86 “MultiSync® V864Q is de perfecte keuze voor levensgrote advertenties in winkels, vrijetijds- en museumomgevingen, hospitality-ruimtes en welkomstborden van bedrijven, evenals voor presentaties in vergader- en conferentiefaciliteiten.

Extra informatie

Aanbieder

Brand