NEC 21,3 inch Dual Monitor MD211G5 Solution Set van 2 monitoren (medisch gebruik)

NEC 21,3 inch Dual Monitor MD211G5 Solution Set van 2 monitoren (medisch gebruik)

2,409.30

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500253605455 Categorie:

Beschrijving

De NEC MD211G5 flat panel-displaysystemen zijn geschikt voor weergave en bekijken van digitale beelden voor diagnose door deskundige artsen. De toepassing omvat vastlegging van diagnosebeelden in radiografie, met name mammografie. Om de gespecificeerde displayperformance te garanderen, mag het display alleen worden gebruikt samen met door NEC goedgekeurde displaybesturingsborden.
Voordelen
Precies beeld – Speciale AR(antireflectie)-coating garandeert een scherpe beeldweergave.
Eenvoudig onderhoud – GammaCompMD QA-software, die bij het display is inbegrepen, maakt eenvoudige kalibratie, onderhoud en kwaliteitsbewaking mogelijk, en garandeert zo een betrouwbaar mogelijke prestatie gedurende de gehele levensduur van het display.
Snel scherm QA – de DICOM conformiteitsproef kan uitgevoerd worden zonder dat er speciale software op het werkstation geïnstalleerd moet worden.
DICOM-voorinstelling – Het display is gekalibreerd in de fabriek overeenkomstig DICOM Deel 14.
Ecovriendelijk – Minder energieverbruik en kwikvrij met LED-achterverlichtingssysteem.
Special Characteristics – Omgevingssensor voor geoptimaliseerde helderheidsniveaus; digitale uniformiteitscontrole; Individuele, vooraf in de fabriek ingestelde DICOM-gamma correctiecurve; LED Backlight Technology; IPS Panel Technologie; Geïntegreerde USB-hub

Extra informatie

Aanbieder

Brand