Nederlandse Energie Maatschappij maakt forse omzet

logo nederlandse energie maatschappij

De Nederlandse Energie Maatschappij ook wel NL Energie / NLE genoemd heeft een forse omzet gemaakt van € 296 mln naar € 362 mln in een jaar tijd. Harald Swinkels en Pieter Schoen de oprichters van de Energieleverancier hebben veel geinvesteerd in de groei van het bedrijf. Ze verwachten vanaf 2014 een recordomzet te maken. Ook wil het bedrijf extra personeel aannemen, het bedrijf heeft nu 300 mensen in dienst, en willen daar nog eens 50 mensen extra voor aannemen.

Kolen en Gas centrales

NL Energie heeft geen eigen kolen en gas centrale, dit blijkt nu in het bedrijf zijn vruchten af te werpen , zo zeggen zij: er is een overschot aan centrales en het geld wat anders in dure kolen en gascentrales werd geinvesteerd is nu geinvesteerd in de groei van het bedrijf en de naam ervan. Ook profiteren zij van de amerikaanse markt die nu marktleider is in de productie van schaliegas.

De oprichters gaan binnenkort een zonnepanelenoutlet openen. Deze outlet biedt particulieren de kans om goedkoop zonnepanelen aan te schaffen. NL Energie heeft in 2012 196.000 nieuwe klanten mogen verwelkomen.

Tarieven NLE vergelijken?
Hoewel de Nederlandse energie maatschappij voor vele huishoudens een goedkope energieleverancier is loont het zeker de moeite om te vergelijken. Immers, de tarieven zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals uw energieverbruik, uw energiemeter, maar ook de regio waar u woont. Maak daarom een onafhankelijk energie prijsvergelijk om te bepalen welke energieleverancier in uw regio het goedkoopst is.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken