Nest thermostaat voor €49 bij 3 jarig contract Essent

Essent biedt nu bij haar 3 jarige contracten een Nest thermostaat aan voor slechts €49. De Nest is een slimme thermostaat die uw temperatuur onthoudt en helpt u met energie besparen. Niet thuis? Maar wel de verwarming kunnen aanzetten op afstand met uw telefoon is één van de handige functie’s van de Nest. Een andere handige functie is dat u uw historie kunt bekijken van de afgelopen 10 dagen in uw energieverbruik.

Slim verwarmen met de Nest

Zo word de afwezigheid gedetecteerd door de Nest en kan de slimme thermostaat uw verwarming ook weer uitschakelen. U verbind de Nest met een eigen account die middels aan app te bedienen is op uw telefoon of tablet. U krijgt tevens een deskundige installatie cadeau wat betekent dat de slimme thermostaat gratis geïnstalleerd word.

Groene stroom & Gas 3 jaar Essent

En dan nu het contract: Deze aanbieding geldt bij een drie jarig Groene stroom & Gas contract van Essent. Tijdens deze looptijd van 36 maanden bent u verzekerd van een vaste prijs voor uw energie en gas; Op basis van een stroomverbruik van 2500 kWh en 1100 m3 gas betaalt u bij Essent €104 per maand. Bekijk de aanbieding van Essent snel en beslis of dit iets voor u is. Bedenkt u zich onverhoopt? Dat kan want u mag binnen 14 dagen annuleren na bevestiging.

Energie aanbiedingen vergelijken

EnergieVergelijking.nl biedt nog veel meer energie aanbiedingen dus vergelijk nu alle aanbiedingen en stap over naar de goedkoopste energieleverancier van uw keuze. Uw besparing kan in de honderden euro’s oplopen dus wacht niet langer met vergelijken.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken