Gratis Nest Thermostat E bij vierjarig Engie energiecontract

Heeft u nog geen slimme thermostaat in huis én bent u ook op zoek naar een nieuwe energieleverancier? Dan kunt u kiezen voor Engie. U krijgt nu een gratis Nest Thermostat E bij een vierjarig Engie energiecontract.

Waarom een slimme thermostaat?

Een slimme thermostaat zorgt ervoor dat u veel geld besparen op uw energierekening. Het apparaatje verlaagt de temperatuur in uw woning als u naar bed gaat. Voordat u wakker wordt, zal de Nest Thermostat E de temperatuur weer omhoog zetten. Daarmee voorkomt u energieverspilling, wat niet alleen goed is voor het milieu maar uiteraard ook voor uw energierekening. Bij de Nest Thermostat E kunt u gebruikmaken van een handige app, waarmee u uw slimme thermostaat mee kunt bedienen.

De voordelen van een Nest Thermostat E

Kiest u voor een gratis Nest Thermostat E bij een vierjarig Engie energiecontract? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

 • Minder energieverspilling;
 • Lagere energiekosten;
 • Veel gemak;
 • Aanwezigheidssensoren;
 • Real-time inzicht in uw energieverbruik;
 • Op afstand te bedienen met behulp van de handige app.

Profiteren van deze energiedeal?

Wilt u graag gebruikmaken van deze energiedeal? Dan kunt u gemakkelijk energie vergelijken via ons handige vergelijkingssysteem. Op basis van uw postcode + huisnummer en verbruik kunt u gemakkelijk berekenen welke aanbieder het voordeligste is. De goedkoopste energieleverancier staat bovenaan in het systeem. Dat kan dus ook een ander bedrijf zijn dan Engie. Het is raadzaam om altijd uw verbruiksgegevens in te voeren, zodat u echt kiest voor de voordeligste aanbieder.

De voorwaarden

Net zoals alle andere acties, kent deze actie ook een aantal voorwaarden. Het is belangrijk om de voorwaarden goed door te nemen, zodat u ongewenste verrassingen voorkomt. Uiteraard vindt u de verschillende voorwaarden en de specificaties ook terug op de website van de energieleverancier.

 • Maak bij voorkeur altijd gebruik van de energievergelijker. Met behulp van dit handige systeem kunt u namelijk reuze-eenvoudig de jaarlijkse kosten berekenen;
 • De energietarieven zullen gedurende dit contract niet stijgen of dalen. Het betreffen namelijk vaste tarieven;
 • Het termijnbedrag dient voldoen te worden per automatische incasso;
 • U zult vier jaar klant moeten blijven bij Engie als u de Nest Thermostat E gratis wilt krijgen. Stapt u eerder over? Dan betaalt u een overstapboete én moet u de kosten van de slimme thermostaat terugbetalen;
 • Het betreft een welkomstaanbieding. Dat houdt in dat alleen nieuwe klanten kunnen profiteren van deze energiedeal.

Direct vergelijken en overstappen?

Wilt u graag direct vergelijken en overstappen? Start direct met energie vergelijken en bekijk welke aanbieder het voordeligste is. Zoals gezegd is het ontzettend belangrijk dat u uw verbruik en woonadres invoert. Op basis daarvan berekent het systeem de beste keuze. Pak uw voordeel en stap vandaag nog over.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo