NLE 1 jaar waterkracht en €110 korting

nl energie vergelijkenHet energiecontract van NLE 1 jaar waterkracht en €110 korting ontvangen lijkt dit u wat? Bekijk dan eens de aanbieding van deze energieleverancier. Zoals de titel vermeldt kiest u voor een eenjarig energiecontract van NLE. Niet te lang en niet te kort dus. Waterkracht energie is een duurzame vorm. Dat betekent dus dat er gesproken wordt van duurzame energie. En dat is natuurlijk altijd beter voor ons klimaat.

NLE 1 jaar waterkracht en €110 korting: wat wordt uw voorschotbedrag?

Een gemiddeld verbruik van 3500 kWh en 1500 kubieke meter gas levert bij NLE een jaarbedrag op van €1877,80. Dan zou uw voorschotbedrag op €165 per maand uitkomen. Als dit redelijk is voor u dan kunt u dit aanbod overwegen. Maar het is niet de enige energie aanbieding waarbij Hollandse groene stroom wordt geboden. Als u verder zoekt zult u meerdere aanbiedingen zoals deze vinden. En de kans bestaat ook nog dat u nog minder gaat betalen.

Maak een uitgebreide energievergelijking gebaseerd op uw situatie

U komt daar dus achter als u een totale energievergelijking besluit te maken. Hoe doet u dat? Nou pak eerst even uw voorgaande jaarrekening erbij. Want deze vermeldt uw jaarlijkse verbruik. Neem dat verbruik mee in de energievergelijking. En vul daarbij ook even uw postcode en huisnummer in. Er ontstaat dan een exacte prijsberekening. Want u bent dan begonnen met energie vergelijken gebaseerd op uw huidige situatie.

Stroometiket van NLE

Het stroometiket van NLE laat zien dat 15% van hun windenergie in Nederland is opgewekt. Het aandeel waterkracht is 63% maar wel opgewekt in het buitenland. Zij kopen dit in op de handelsmarkt. Want NLE produceert namelijk zelf geen stroom. De waterkrachtcertificaten zijn van Scandinavische oorsprong. Vindt u dat geen probleem? Dan kunt u het aanbod overwegen. Wilt u wel echt groen opgewekte energie? Dan kunt u kiezen voor hun Hollandse windproduct.

Toch kiezen voor een andere goedkopere energieleverancier?

En besluit u toch te kiezen voor een andere energieleverancier? Dat is altijd mogelijk. Er staan genoeg energieleveranciers te trappelen om u te mogen verwelkomen. Geef gewoon precies aan in de energievergelijker waar uw voorkeur naar uit gaat. Op basis van die voorkeuren tonen wij u het voordeligste en beste aanbod.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo