NLE Gaat elektrische auto’s leveren en opladen

Nederlandse energie maatschappijDe NLE opent langs de A13 bij Delft een eerste eigen snellaadstation. In de toekomst komen er nog veel meer bij want de NLE zet vol in op de markt van elektrisch rijden.

1000 elektrische auto’s

Nu al zijn er 1000 elektrische auto’s geïmporteerd waarvan er nog slechts 63 beschikbaar zijn. Het eerste laadstation is gevestigd langs de A3 bij Delft. Er kunnen twee auto’s tegelijkertijd worden opgeladen. Binnen enkele minuten is uw elektrische auto voor 80% opgeladen. Opladen kan bij alle laadstations, ook die niet van NLE zijn!

Stroomversnelling in elektrisch rijden

De NLE gaat een deel van de winst gebruiken om te investeren in elektrisch rijden. Er wordt gekeken naar plaatsen om nog meer snellaadstations te openen. De topman van de NLE, Harald Swinkels ,,Hoe meer oplaadmogelijkheden er zijn, hoe aantrekkelijker volledig elektrisch rijden wordt voor een grote groep.”

De nieuwe Tesla 3

tesla 3Eerder maakte de NLE al bekend dat het naast energie ook telecomdiensten gaat aanbieden en daarvoor maakte het bekend dat het maar liefst 1000 tesla’s importeert. Kortom: De NLE wil de hele markt gaan pakken! Wilt u elektrisch auto rijden? Vergelijk het aanbod en reserveer indien gewenst de nieuwe tesla 3 via de site van NLE.

 

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken