NoordEnergie 1 jaar met vaste energietarieven

noordenergie 1 jaarWilt u graag groene energie uit het noorden van Nederland? Dan kunt u kiezen voor NoordEnergie 1 jaar met vaste energietarieven. Uiteraard levert deze energieleverancier door heel Nederland en kunt u gemakkelijk de overstap maken. Op moment van schrijven is er geen welkomstkorting beschikbaar, maar wel profiteert u van vaste scherpe energietarieven. Het betreft 100 procent groene stroom! Raadpleeg onze energievergelijker om eenvoudig en snel de verschillende energieleveranciers met elkaar te vergelijken.

Over NoordEnergie

NoordEnergie is een relatief nieuwe speler op de energiemarkt. Het bedrijf wil graag duurzame energie voor iedereen mogelijk maken. U kunt bij deze energiemaatschappij kiezen voor zonnepanelen of winddelen. Zo kunt u zelf 100 procent groene stroom opwekken. Dit is niet alleen beschikbaar voor de consumentenmarkt, maar ook voor de zakelijke markt. Het stroometiket bestaat uit 38 procent wind, 3 procent zon en 59 procent biomassa. Er worden geen niet-hernieuwbare bronnen ingezet.

Vaste energietarieven

Ondanks dat er geen welkomstkorting is profiteert u wel van vaste energietarieven. Dat betekent dat u te allen tijde weet wat u betaalt per kWh stroom en per m3 gas. Dit energietarief kan pas weer worden gewijzigd na de looptijd van uw eenjarige energiecontract.

Hoe kan ik overstappen?

Wilt u graag kiezen voor NoordEnergie 1 jaar? Dan kunt u eenvoudig overstappen van energieleverancier met behulp van onze energievergelijker. U kunt hier direct uw energiekosten berekenen. Op basis van uw postcode, huisnummer en energieverbruik berekent u eenvoudig en snel welke aanbieder het voordeligste is. Dat kan natuurlijk een deal van NoordEnergie zijn, maar wellicht is het ook een andere aanbieder. Uiteraard kunt u dit zelf eenvoudig en snel berekenen.

Gratis overstapservice

Overstappen is erg eenvoudig. Daarvoor hoeft u slechts enkele stappen te doornemen. U kunt als eerste uw nieuwe energiecontract aanvragen. Vervolgens kunt u uw contract bevestigen. Vanaf dit moment start uw 14 dagen bedenktermijn. Zodra dit verstreken is wordt uw oude contract voor u opgezegd. Vervolgens kunt u uw meterstanden doorgeven en de levering wordt gestart op de gewenste datum. Overstappen is daarmee een fluitje van een cent.

Goed om te weten

Wilt u graag kiezen voor NoordEnergie 1 jaar met vaste energietarieven? Dan is het belangrijk dat u rekening houdt met een aantal zaken. Deze zijn hieronder voor u opgesomd:

  • De vaste en variabele energietarieven staan vast gedurende de looptijd van het energiecontract. Echter kunnen de energietarieven wijzigen na de looptijd van uw contract. Indien dat het geval is ontvangt u daarover uiteraard bericht;
  • Het getoonde bedrag in de energievergelijker kan afwijken van de daadwerkelijke kosten. Immers hangt dit namelijk samen met uw daadwerkelijke energieverbruik;
  • Dit betreft een eenjarig energiecontract. U zult dus minimaal twaalf maanden klant moeten blijven. Stapt u onverhoopt eerder over? Dan brengt deze energieleverancier u een overstapboete in rekening.

Bekijk ook onze andere deals

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel energieleveranciers in Nederland. Het kan dus ook lastig zijn om hierin een goede keuze te maken. Gelukkig kunt u daarom online vergelijken. Bekijk daarom ook gerust onze andere energie aanbiedingen. Er zijn verscheidene energiemaatschappijen die wel cashback energie of energie met welkomstcadeau aanbieden.

14 dagen bedenktijd

Als u als consument de overstap maakt naar een nieuwe energieleverancier heeft u altijd nog 14 dagen bedenktijd. Bedenkt u zich nadien toch nog? Dan kunt u uw contract nog gratis annuleren. Dat kan via de officiële website via de energieleverancier.

Energie vergelijken?

Kiest u voor NoordEnergie 1 jaar? Of wilt u graag energie vergelijken en ook andere aanbieders vergelijken? Raadpleeg onze energievergelijker en bereken direct welke deal het beste bij u past. Uiteraard staat de goedkoopste energiemaatschappij altijd bovenaan. Met slechts enkele klikken op de knop maakt u de overstap en bovendien wordt de overstap voor u geregeld middels de overstapservice. Overstappen is daarmee een fluitje van een cent en u kunt er een flink bedrag mee besparen. Stap daarom vandaag nog over! Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo