OhmyGoods Mini Beamer Zwart + HDMI kabel - HD Projector - Beamer 2400 Lumen

OhmyGoods Mini Beamer Zwart + HDMI kabel – HD Projector – Beamer 2400 Lumen

89.99

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500440026129 Categorie:

Beschrijving

Let op: dit is een budget beamer die je kan gebruiken voor simpele projecties. Het is goed om te weten dat je deze beamer het beste in donkere ruimtes kan gebruiken. In verlichte ruimtes voldoet de beeldkwaliteit niet om een foto of video goed te projecteren.
Deze compacte beamer van OhmyGoods brengt jou de ultieme ervaring op het gebied van films, series en ander video’s. Gebruik de Mini Beamer ook voor het geven van presentaties. De beamer is naast compact ook erg licht, hij weegt slechts 1300 gram. Dit maakt het ideaal om de beamer eenvoudig mee te nemen naar elke geschikte locatie. Samen met je vrienden, familie of kennissen genieten van de leukste films of van de mooie vakantie beelden is een eitje voor deze mini beamer!
EEN ECHTE MUSTHAVE!
Deze beamer is de musthave van het moment en zorgt voor mooie momenten die jij samen met je familie, vrienden of kennissen zult delen. De beamer creëert de thuisbioscoop ervaring, stream bijvoorbeeld eenvoudig de vetste films, of je favoriete serie via uw laptop of gebruik de beamer voor het geven van presentaties aan collega’s, klanten of zakenpartners.
Pluspunten
✅ Mooi beeld
✅ Compact
✅ Lichtgewicht
✅ Ideaal voor zowel thuis als op kantoor
✅ Makkelijk mee te nemen
✅ Duurzaam
✅ HDMI, VGA, AV, USB & SD aansluiting
Wat zit er in de doos?
✅ LED Projector
✅ Handleiding (Engels)
✅ Afstandsbediening
✅ Stroomkabel

Extra informatie

Aanbieder

Brand