OMEN by HP 25 Inch - Gaming Monitor

OMEN by HP 25 Inch – Gaming Monitor

229.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500162729709 Categorie:

Beschrijving

Stijg snel op de ranglijst en domineer de strijd dankzij een scherm met een revolutionaire helderheid.Voel de spanning met een razendsnelle refreshrate van 144 Hz en AMD FreeSync™-technologie die zorgt voor een kristalheldere weergave zonder haperingen. Je geniet van elke overwinning zonder ook maar iets te missen.
Supersnelle overwinning
Ontwijk de klap. Raak het doelwit. Oorverdovende explosie. 144-Hz refreshrate en een 1-ms responstijd om invoervertraging te reduceren en elk gevecht flitsend te beginnen.
Gamen in je eigen tempo
Met AMD FreeSync™-technologie kun jij je op het doel concentreren en niet gehinderd door onscherpte of haperingen de verdedigingslinie van je tegenstander vernietigen.
Jouw apparatuur. Sluit het aan.
Aansluitopties voor elke mogelijke game. Met 1 DisplayPort, 2 HDMI, 2 USB 3.0-poorten en een handige haak voor je headset kun je altijd direct in actie komen.
Pluspunten
Dit gamescherm dat frames 144 keer per seconde ververst, meer dan tweemaal zo snel als standaard schermen, zorgt voor soepele games, scherpere objecten en duidelijke details.
Dit schitterende FHD-scherm staat voor kwaliteit: je geniet van de briljante weergave en scherpe beelden.
Geniet van de nieuwste actiefilm of spetterende game met de lage pixel-latency en de snelle responstijd van dit TN-scherm.
Om razendsnel te kunnen gamen, moeten de pixels bij elke framewisseling direct reageren. De responstijd van 1 ms zorgt voor vloeiende, haarscherpe acties zonder bewegingsonscherpte.

Extra informatie

Aanbieder

Brand