OMEN by HP 27 inch - Gaming Monitor

OMEN by HP 27 inch – Gaming Monitor

689.95

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500277952416 Categorie:

Beschrijving

Stijg snel op de ranglijst en domineer de strijd dankzij een scherm met een revolutionaire helderheid. Voel de spanning met een razendsnelle refreshrate van 165 Hz en NVIDIA G-SYNC™-technologie die zorgt voor een kristalheldere weergave zonder haperingen. Je geniet van elke overwinning zonder ook maar iets te missen.
165-Hz refreshrate
Deze supersnelle refreshrate elimineert bijna alle artefacten en bewegingsonscherpte, voor haarscherpe acties en snellere respons in games.
NVIDIA® G-SYNC
NVIDIA G-SYNC™-technologie synchroniseert de refresh rates van de GPU en het scherm en zorgt voor een scherp en vloeiend beeld zonder haperingen en met minimale invoervertraging.
QHD-scherm
Geniet van een fascinerende definitie en haarscherpe details van 3,7 miljoen pixels. De QHD-resolutie (2560 x 1440) transformeert je content en zorgt voor een bijzondere entertainmentervaring.
TN-scherm
Geniet van de nieuwste actiefilm of spetterende game met de lage pixel-latency en de snelle responstijd van dit TN-scherm.
Responstijd van 1 ms met overdrive
Om razendsnel te kunnen gamen, moeten de pixels bij elke framewisseling direct reageren. De responstijd van 1 ms zorgt voor vloeiende, haarscherpe acties zonder bewegingsonscherpte.
Omgevingslicht
Geen vermoeide ogen aan het eind van de dag. Het omgevingslicht, dat zich aan de kleur van je pc of aan de scherminhoud aanpast, zet de standaard in een gloed en verzacht het heldere licht van het scherm.
In hoogte verstelbare voet
Dankzij de gasveer is het scherm soepel en nauwkeurig in hoogte verstelbaar. Zo kan het altijd in de meest comfortabele positie worden gezet, wie er ook naar kijkt.
Ingebouwde haak voor je headset
Wanneer je stopt met gamen, kun je je headset veilig opbergen. Zo kan de headset niet beschadigd raken en hangt hij binnen handbereik voor de volgende sessie.
USB-aansluitingen
Aansluiten was nog nooit zo eenvoudig. Met de USB-poorten op het scherm zijn USB-accessoires altijd gemakkelijk bereikbaar.
Veel aansluitpoorten
HDMI- en DisplayPort™-opties bieden de nieuwste digitale connectiviteit en met de USB 3.0-hub kun je je favoriete accessoires direct op het scherm aansluiten.
Zachtblauw licht
De Low Blue Light-modus maakt de schermkleuren subtiel warmer, waardoor wit er natuurlijker uitziet en je ogen minder snel vermoeid raken.
Inclusief hoofdtelefoonconnector
De hoofdtelefoonconnector is onder handbereik, dus je kunt gemakkelijk een hoofdtelefoon aansluiten voor een extra realistische ervaring.

Extra informatie

Aanbieder

Brand