OMEN by HP 32 inch - Gaming Monitor

OMEN by HP 32 inch – Gaming Monitor

529.95

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500642271797 Categorie:

Beschrijving

Dit is gamen tot het uiterste. Geniet van je zwaarbevochten overwinning met een overrompelende weergave die je commandopost alle recht doet. Elke overwinning geeft een goed gevoel maar ziet er ook fantastisch uit op het enorme scherm met imposante QHD-detaillering.
Cijfers die overtuigen
Als je de performance opvoert, moet ieder detail zichtbaar blijven. Dit gigantische QHD-scherm biedt een extreem gedetailleerde weergave met 77 procent meer pixels dan standaard Full HD-schermen.
Elke milliseconde telt
Verbeter je reflexen en versla je vijanden. Door de responstijd van 5 ms en de refresh-rate van 75 Hz komt bewegingsonscherpte niet voor en kun je direct reageren op wat er op het scherm gebeurt.
AMD FreeSync™-gecertificeerd
Je ziet en voelt het verschil: dit is soepel en razendsnel gamen. Door de refresh-rate met je GPU te synchroniseren rekent AMD FreeSync4 voorgoed af met schokkerige beelden, vertragingen en haperingen op het scherm.
Pluspunten
Briljante details en een scherpe definitie. Dit scherm met een resolutie van 2560 x 1440 biedt voor alles een onvergetelijke weergavekwaliteit.
Dankzij de brede horizontale en verticale inkijkhoeken van 178° kun je vanuit elke hoek genieten van de schitterende details, de consistente kleuren en de hoge helderheid.
Sluit snel en handig apparaten aan op het scherm via de gemakkelijk bereikbare poorten.
Biedt alles wat je nodig hebt in een elegant apparaat. Slechts één aansluiting op het wandcontact, dus minder kabels. Het compacte design laat meer ruimte voor een betere computerervaring.

Extra informatie

Aanbieder

Brand