Over ons

Welkom op Power.nl

Power.nl is een aanbieder van energie en gerelateerde producten. Wij houden de tarieven scherp in de gaten en zorgen ervoor dat onze klanten profiteren van zeer lage energiekosten. Neem de proef op de som. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat al onze klanten zoveel mogelijk kunnen besparen. Niet alleen op energie maar ook alle andere vaste lasten. Power.nl is volledig onafhankelijk. Wij gaan de energiemarkt veroveren.

Wat maakt Power anders dan de rest? We geven geen korting op energie. We hebben kunnen zien dat er veel bedrijven zijn die veel korting geven en zich vervolgens niet aan de afspraken houden. Kortingen worden niet of veel te laat uitbetaald. De vele energie aanbiedingen lijken dan wel heel interessant, maar contracten met kortingen gaan vaak gepaard met hoge energieprijzen en daardoor betalen veel mensen al jaren teveel.

Power.nl probeert zo laag mogelijke prijzen te hanteren zodat uw energiekosten simpelweg lager zijn doordat de prijzen lager zijn, in plaats van omdat er een korting in het verschiet ligt, die de hoge energieprijzen kunnen compenseren. Iedereen heeft de vrijheid om zelf te bepalen en de voor hen beste energiecontract te kiezen.

Samen staan we sterker

Power.nl groeit. We trekken volle zalen… Hierdoor hebben wij een zeer sterke onderhandelingspositie. Door korte lijnen aan te houden en volledig te automatiseren kunnen wij als aanbieder van groene stroom en gas concurreren met andere leveranciers. Maar concurrentie willen we niet. We willen het liefst samen werken.

Power.nl werkt graag samen met iedereen. Wij willen iedereen laten profiteren van Power Energy Company. Wilt u ook met Power.nl samen werken? Wordt dan klant bij Power Energy Company via SECURE.POWER.nl.

Power Partners (collectief)

Power.nl werkt met verschillende internet bedrijven samen om het bereik van Power.nl zo groot mogelijk te maken. Want hoe meer mensen we kunnen bereiken, hoe beter. In ruil daarvoor kunnen deze bedrijven hun producten aanbieden op Power.nl. Dat kan een restaurant zijn, maar ook een bouwbedrijf en zelfs bol.com.

In de webshop van Power.nl (Power Webshop) kunt u voordelig en snel shoppen bij onze Power Partners. Enkele Power Partners zijn o.a. Coolblue.nl, bol.com, Blokker.nl, Conrad, Pricewatch.nl, Vergelijkingssite en vele anderen. Wilt u ook Power Partner worden? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

SECURE.POWER.NL (aanmelden)

Via de pagina SECURE.POWER.NL krijgt u inzicht in alle actuele stroom en gas tarieven (prijs per kWh en m3) en maandelijkse energie kosten van Power Energie Service. Het is belangrijk dat u uw eigen postcode en uw eigen verbruik invult. Het is tevens de aanmeldpagina voor als u klant wilt worden bij Power Energie Service.

MIJN.POWER.NL (dashboard)

Met MIJN.POWER.NL heeft u inzicht in de stroom en gas tarieven, het verbruik, de voorwaarden en de energiekosten. Administratieve taken zoals een verhuizing doorgeven of een aanpassing van van uw energierekening kunt u eenvoudig en snel regelen via mijn.power.nl. Ga naar https://mijn.power.nl.

Goede doelen

Power.nl steunt goede doelen die mensen en dieren helpen. Zie ook Power.nl/doner

Power.nl
Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart
We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring op onze website te bieden. Door deze site te blijven gebruiken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Accepteren
Privacybeleid