Over ons

Power.nl Energie Service B.V. levert groene stroom en gas!

Power.nl Energie Service is een aanbieder van duurzame energie. De website Power.nl is gemaakt om uw kosten te verlagen en uw voordelen te vergroten. 

Naast het verzorgen van de levering van energie via traditionele kabels en leidingen leveren wij ook zogenaamde powercells waarmee u bijvoorbeeld uw eigen energie-grid  kan bouwen. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen gekoppeld aan uw laadstation(s). De laadstations kunnen vervolgens gebruikt worden als oplaadpunt voor uw elektrische auto, maar kan ook gebruikt worden om uw powercells mee op te laden. Alles is mogelijk!

Power.nl heeft verschillende samenwerkingen om de energiemarkt steeds verder te verduurzamen.

Kosten verlagen en voordelen vergroten!

Met de energie dashboard van Power heeft u inzicht in de stroom en gas tarieven, het verbruik, de voorwaarden en de energiekosten. Administratieve taken zoals een verhuizing doorgeven of een aanpassing van van uw energierekening regelt u zelf via mijn.power.nl. 

Wij nemen u alle zorgen omtrent uw energie zaken uit handen. U heeft geen omkijken meer naar het beste tarief omdat wij de tarieven automatisch aanpassen zodat u zoveel mogelijk kosten bespaart terwijl uw voordelen van goedkope en duurzame energie behouden blijven. Meld u aan via https://secure.power.nl. Vul uw altijd eerst uw postcode en verbruik in om de exacte kosten te berekenen. Wij regelen graag alles voor u!

Power.nl Energie Services B.V.

Power.nl Energie Services B.V.” is een handelsnaam van ServiceHouse B.V. De levering van energie en gas wordt verzorgd door onze partner ServiceHouse B.V. Hoe ServiceHouse B.V. omgaat met persoonsgegevens kunt u terugvinden in het Privacy Statement. De overeenkomsten voor levering van Power energie, worden door ServiceHouse B.V. afgehandeld. Als klant van Power.nl ontvangt u de kosten voor de levering van stroom via de energierekening van Power.nl.

Power.nl zorgt ervoor dat u zoveel mogelijk voordeel behaald. Samen met alle andere klanten delen we Power.nl zoveel mogelijk via social media en andere websites. De beste manier om de kosten te verlagen en de voordelen te vergroten is door samen te werken. Dat is pas echt Power! We zijn nu nog klein in vergelijking met andere energiebedrijven. Maar we groeien hard en dat zorgt ervoor dat klanten van Power.nl voordeliger uit zijn.

Kom erbij!