Over ons

Power.nl levert groene stroom, oftewel elektriciteit en eventueel ook gas als u beschikt over een gasaansluiting. Als klant bij Power.nl profiteert u van inkoop voordeel. Wij werken samen met producenten van energie. Denk hierbij aan eigenaren van zonnepanelen, windmolens en andere vormen van duurzame energieopwekking. Uiteraard beschikken we ook over eigen duurzame energiebronnen. 

Wij kunnen heel Nederland voorzien van duurzame energie tegen een betaalbare prijs.

Power.nl geeft geen korting op energie. In plaats daarvan geven we alle klanten de laagst mogelijke prijzen. Hierdoor kunnen wij u beter van dienst zijn en ons team van power traders kunnen zich volledig richten op de inkoop en verkoop van energie. Doorgaans kunnen wij u de beste tarieven bieden voor groene stroom en gas. We houden u uiteraard goed op de hoogte. Zo ontvangt u maandelijks uw energie-verbruik per email met daarin een handige bespaartips, het laatste nieuws en een uitgebreide vergelijking van verschillende profielen.

Bij Power.nl heeft u volledig inzicht in de kosten en de tarieven voor groene stroom en gas. Ook heeft u toegang tot uw eigen gegevens. Zo kunt u eenvoudig uw energiecontract bekijken en gegevens aanpassen zoals uw adres en uw voorschotnota. Dit kan handig zijn voor als verwacht meer of minder energie te verbruiken. Naast verbeteringen onderzoeken we ook altijd nieuwe mogelijkheden om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Komt u er niet uit? Dan staat onze klantenservice voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. We doen graag ons best voor u.

Veel mensen hebben Power.nl al gevonden. Dit gaat altijd via via. Wij zullen u nooit bellen of bij u aan de deur komen om u iets te verkopen. Power.nl maakt gebruik van de kracht van het ons kent ons principe. Oftewel mond op mond reclame. Power.nl groeit steeds sneller en dat is maar goed ook. Want hoe groter we worden, hoe lager de kosten. We leveren inmiddels aan honderden huishoudens en bedrijven. Komt u er ook bij?

Hoe meer klanten hoe beter. Power.nl is de enige energieleverancier die energie zonder korting levert. Bij Power.nl krijgen alle klanten dezelfde lage tarieven en die tarieven worden nog lager naarmate er meer klanten bij Power.nl komen. Uiteraard geldt dit alleen over het gedeelte waar wij als energieleverancier feitelijk invloed op kunnen uitoefenen. Bij Power.nl doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat u zoveel mogelijk voordeel kan behalen.

Power.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart