Over ons

Power.nl is gemaakt door mensen met de gedachte om zoveel mogelijk mensen te helpen. Dat doen we bijvoorbeeld door tips te delen over hoe we makkelijk en snel, maar soms ook in moeilijke situaties behulpzaam kunnen zijn. Power.nl is niet alleen praktisch.. maar ook lichamelijk, mentaal.. en spiritueel.. van iets moois.. voor ons allemaal..

Power.nl is nooit klaar.. alle tips ideeën en verbeteringen zijn van harte welkom. Ook als u een schrijver bent mag u artikelen inzenden. Heeft u een bedrijf? Schrijf er een mooi artikel over. Als u klant bent bij Power.nl nemen we uw artikel eenmalig gratis op in onze blog zodat deze voor iedereen te zien is.

Power.nl stroom en gas? Power.nl levert stroom en gas (energie) zo duurzaam en zo voordelig mogelijk. Dat betekent dat we er alles aan doen om zo efficiënt mogelijk te werken. Alle kosten die we besparen zien onze klanten terug in onze scherpe tarieven en exclusieve voordeel acties.

Power.nl werkt superslim! De levering van stroom en gas is geheel geautomatiseerd. Met behulp van uw eigen energie management dashboard Mijn.Power.nl kunt u gemakkelijk en snel uw gegevens inzien en aanpassen. Hierdoor hoeven wij geen dure kantoren te huren. We hoeven ook niet onnodig heen en weer te reizen. Dit scheelt tijd, geld en is bovendien heel duurzaam!

We geven geen korting. We geven wel zo laag mogelijke prijzen en daardoor krijgen al onze klanten een zo laag mogelijke energierekening.

De kortingen zijn een sigaar uit eigen doos en zullen uiteindelijk altijd duurder uitpakken dan als u kiest voor blijvend lage tarieven. De administratie van de kortingen moeten per klant verwerkt worden en een medewerker van de desbetreffende aanbieder zal de korting weer moeten bijhouden en uitbetalen. Dat kost natuurlijk ook weer veel tijd en geld.

Alle handelingen die gepaard gaan met het uitbetalen en bijhouden van de kortingacties, maken de uiteindelijke kosten van energie hoger en hoger. Op die manier concurreren de meeste energieleveranciers op de Nederlandse energiemarkt. Is dat de belangrijkste reden waarom zoveel mensen ieder jaar maar weer opnieuw blijven overstappen??

Stap uit de “loop” en kies voor Power.nl

Kies voor duurzame energie. Kies ook voor een duurzame relatie waardoor wij als Power.nl sterker staan tijdens onderhandelingen en innovatieve ideeën. Als klant van Power.nl hoeft u zich geen zorgen meer te maken over te hoge energieprijzen. Wij houden de energiemarkt scherp in de gaten en we passen de energieprijzen automatisch aan zodat alle klanten altijd op een verantwoorde manier profiteren van de beste prijs voor zowel stroom, gas en vastrecht!

Samen staan we sterker. Door de website Power.nl met uw familie en vrienden te delen kunt u ons helpen meer naamsbekendheid te creeeren. Zodoende kunnen wij kosteloos blijven helpen met geld te besparen op de energiekosten en nog veel meer! Het kan zomaar tientallen en zelfs honderden euro’s schelen.

Hoe mooier de prijs, hoe zwaarder de reis! De belangrijkste reden is dat u echt klant wil zijn van Power.nl. Want dat is de enige manier waarop wij echt goed kunnen doen waar we goed in zijn! Energie leveren op de beste duurzame en voordeligste manier! Samen! Als een onafhankelijk collectief/leverancier. Waar een wil is, is een weg!

Power.nl helpt graag goede doelen. We dragen ook een steentje bij aan andere dingen dan alleen duurzame energie. Dat is Power.nl. Niet alleen duurzame energie. Maar ook POWER voor de mensen in de maatschappij. Voor mensen die hulp goed kunnen gebruiken.

Om onze klanten optimaal te bedienen hebben wij een degelijke samenwerking opgezet. Deze samenwerking zorgt ervoor dat u tegen zeer scherpe tarieven stroom en gas geleverd kan krijgen van Power.nl.

Hieronder volgt een verplichte juridische tekst van het bedrijf ServiceHouse B.V.

“Power.nl Services B.V.” is een handelsnaam van ServiceHouse B.V. De levering van energie wordt verzorgd door onze partner ServiceHouse B.V. Hoe ServiceHouse B.V. omgaat met persoonsgegevens kunt u terugvinden in het Privacy Statement.

De overeenkomsten voor levering van Power energie, worden door ServiceHouse B.V. afgehandeld. Als klant van Power.nl ontvangt u de energierekening van Power.nl.

Kom ook bij Power.nl. Iedereen is welkom!

God bless you!

 

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0