Over ons

Power.nl is gemaakt om mensen een helpende hand te bieden. Op Power.nl kunt u profiteren van de beste deals. Door samen te werken kunnen we grote invloed uitoefenen. Denk bijvoorbeeld aan collectief besparen op energie. U kunt besparen op uw energiekosten door gebruik te maken van ons unieke energie aanbiedingen.

Maar dat is zeker niet alles. Power.nl levert energie in de vorm van gas en elektriciteit. Maar energie is natuurlijk veel meer dan alleen stroom en gas. Water is natuurlijk ook energie. We kunnen niet zonder gezond drink water… Power.nl wil energie inzetten om u te voorzien van alles wat u nodig hebt voor een gezond, gelukkig en comfortabel leefomgeving.

Power.nl levert energie altijd zo efficiĆ«nt, voordelig en duurzaam mogelijk. Wij werken vanuit huis. Wij hebben geen kantoor en rijden ook geen dure autoā€™s. We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk mensen te laten profiteren van de beste deals. Zo voordelig mogelijk. Alle kosten die wij besparen proberen wij altijd terug te laten zien in lagere kosten voor onze klanten.

Uw eigen Dashboard Mijn.power.nl

Bij Power.nl kunnen klanten inloggen op hun eigen Mijn.Power.nl omgeving. Hierin kunnen klanten de klantgegevens en voorwaarden van de leveringsovereenkomst lezen. Tevens is het mogelijk om administratieve gegevens eenvoudig aangepast worden. Bijvoorbeeld bij een verhuizing. Ook het voorschotbedrag is eenvoudig aan te passen. Uiteraard hebben we ook een goede vriendelijke klantenservice met veel kennis en ervaring.

Energie, zonnepanelen en nog veel meer

Power.nl levert niet alleen energie en gerelateerde producten zoals laadpalen, zonnepanelen etc. Maar nog veel meer.

Samen staan we sterker

Power.nl werkt namelijk samen met onder andere bol.com, Coolblue.nl, Conrad.nl, Mediamarkt, Bcc en vele anderen. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen energie te leveren. Hierdoor kunnen wij energie groter inkopen en leveren tegen scherpe tarieven.

 

Steun goede doelen

De goede doelen die we steunen hebben vooral te maken met het ondersteunen van mensen die andere mensen helpen. Denk hierbij aan verpleeghuizen, zorgmedewerkers, mantelzorger, maaltijdbezorgers, schoonmakers en vrijwilligers. Maar ook de boeren, want zij voeden de mensen en de dieren. Wordt daarom klant bij Power.nl.

Powercoins sparen

Power.nl heeft een spaarprogramma om het gebruik van Power.nl te stimuleren. Door gebruik te maken van Power.nl spaart u automatisch Powercoins. Kiest u voor Power.nl Energie 1 jaar? Dan krijgt u 1000 gratis powercoins. Kies u voor Power.nl Energie 3 jaar? Dan krijgt u 3000 gratis powercoins. Kiest u voor Power.nl Energie 5 jaar? Dan krijgt u 5000 gratis powercoins.

Alle energie-klanten van Power.nl sparen automatisch Powercoins. Deze Coins zijn inwisselbaar voor geld, geschenken en goede doelen. Welke goede doelen dat zijn, mogen de klanten zelf bepalen. Wij steunen zelf ook verschillende goede doelen. Denk hierbij vooral aan goede doelen waarbij zorg voorop staat. Zoals hulp in verpleeghuizen, thuiszorg en schoonmakers.

Powercoins zijn uitsluitend in te wisselen door klanten van Power.nl Energie.Ā De Powercoins kunt u inwisselen voor onze speciale powerdeals of schenken aan goede doelen.

 

 

Power.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0