Overmax - Multipic 2.4 - Beamer- projector - LED - FULL HD - WIFI - Wit

Overmax – Multipic 2.4 – Beamer- projector – LED – FULL HD – WIFI – Wit

129.95

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500724387820 Categorie:

Beschrijving

LAATSTE TECHNOLOGIE
Multipic 2.4 zorgt voor een uitzonderlijke helderheid en natuurlijke kleurweergave, zodat de getoonde foto’s of video worden weergegeven in ongewone diepte en plasticiteit. Beeldscherm LCD 5 ” 3-lenticulaire lens zorgt voor beeldformaten tot 130 ”, contrast 1500: 1 en een helderheid van 1200 lumen . De Multipic 2.4 projector heeft ook een levensduur van 50.000 uur , wat garant staat voor bijna 4 jaar non-stop kijken! Multipic 2.4 bevat een optie voor het handmatige correctie ” Keystone “, dat u het vertrouwen dat het perfect rechthoekig beeld, gemaakt, ongeacht de kijkhoek zal zijn zal geven.
EVENWICHTIGE PARAMETERS
De Multipic 2.4 heeft een perfect uitgebalanceerde helderheid van de lamp (1200 lumen) van contrast (1500: 1 ), dat een lange levensduur van de lamp waarborgt in een hoeveelheid van 50 000 uren. Het hogere contrast en de hogere helderheid van de lampen die door de concurrentie worden gebruikt, verminderen de levensduur van de lamp met de helft!
DRAADLOOS, RECHTSTREEKS
De projector heeft een WiFi-functie waarmee u gemakkelijk draadloos beelden van uw telefoon, tablet of computer kunt weergeven.
HOOG PERSPECTIEF
Met de Multipic 2.4 kunt u afbeeldingen tot 130 inch diagonaal weergeven. Dankzij de op afstand bestuurde zoomfunctie en de mogelijkheid om keystone-vervorming te corrigeren, is de geprojecteerde projectie perfect rechthoekig en geschikt voor uw behoeften. Maak filmervaringen in de privacy van je huis!
VOEL HET HOE IN DE BIOSCOOP IS
De Multipic 2.4 is een eenvoudig te gebruiken projector waarmee u de projectie aan uw voorkeuren kunt aanpassen. U kunt een beeldverhouding van 16: 9 of 4: 3 kiezen , deze 360 graden draaien of de zoomfunctie op afstand bedienen. De projector is ook uitgerust met luidsprekers , zodat u niet alleen kabels vermijdt, maar ook meeneemt waar u maar wilt zonder dat u extra apparatuur hoeft mee te nemen. Zorg voor een beter multimedia-comfort met Multipic 2.4!
VEEL MOGELIJKHEDEN
De Multipic 2.4 maakt een snelle verbinding van veel apparaten mogelijk, maar kan ook worden gebruikt als vervanging voor het scherm / computerscherm. Het apparaat leest alle populaire video- / foto-indelingen: mpeg4, divx, xvid, avi, wma, mp3, jpeg, bmp, png, mov en nog veel meer. Bovendien is de projector uitgerust met USB-aansluitingen, zodat u films en andere materialen rechtstreeks van de opslagmedia kunt afspelen.
NOODZAKELIJKE FUNCTIES
CONTRAST 1500: 1
Het verbazingwekkende contrast van de projector zorgt ervoor dat je zelfs het kleinste detail ziet.
MAXIMALE RESOLUTIE
De hoogste beeldkwaliteit en de kleinste details in beeld geven u alleen een beeld in Full HD 1920x1080P.
BESTE PRESTATIES
In de Multipic 2.4 hebben we een stil en uiterst efficiënt koelsysteem gebruikt.
AUTOMATISCHE EN HANDMATIGE BEELDCORRECTIE
Voor de meest veeleisende gebruikers is de projector uitgerust met de mogelijkheid van handmatige beeldcorrectie.
COMPACTE MATEN
Afmetingen van 20 cm x 15 cm x 6,7 cm maken het een van de kleinste projectoren met zulke goede parameters. Dankzij het gebruik van moderne materialen en een weloverwogen constructie, weegt Multipic 2.4 slechts 1 kilogram – u kunt het gemakkelijk meenemen waar u maar wilt!

Extra informatie

Aanbieder

Brand