Overmax Multipic 3.5 - Beamer - LED - FULL HD - WIFI - Grijs

Overmax Multipic 3.5 – Beamer – LED – FULL HD – WIFI – Grijs

199.99

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500123988817 Categorie:

Beschrijving

Overmax Multipic 3.5-projector
150 inch beeld in Full HD- resolutie
Connectiviteit Wi-Fi
YouTube ingesloten
Luidspreker met subwoofer
Afstandsbediening inbegrepen
Tot 50.000 uur levensduur van de lamp
Grote beeldaanpassingsopties
Compact formaat
Een zeer groot aantal ondersteunde videoformaten
Een groot aantal ingangen – 2x HDMI, USB, D-sub
Veel gebruik
Multipic 3.5 is een projector voor filmavonden, lezingen in grote ruimtes of zakelijke presentaties. Het werkt ook goed als een beter alternatief voor een traditionele tv thuis, met een veel groter beeld, terwijl het minder ruimte in beslag neemt in het appartement.
De projectorlamp gaat jaren lang mee
De projectorlamp is ontworpen om tot 50.000 uur te werken zonder parameters te verliezen – hij biedt meer dan 5 jaar ononderbroken, probleemloze werking.
Draadloos, probleemloos
De projector heeft een module waarmee verbinding via Wi-Fi mogelijk is, dus er is de mogelijkheid van een comfortabele draadloze weergave van afbeeldingen vanaf een telefoon, tablet, laptop of desktopcomputer.
YouTube overal
YouTube en KoalaTV zijn standaard vooraf geïnstalleerd op de Multipic 3.5- projector . Dankzij dit kunt u uw favoriete video-inhoud rechtstreeks op de projector bekijken zonder externe apparaten te gebruiken. Het enige wat u hoeft te doen, is de projector verbinden met het Wi-Fi-netwerk om optimaal te kunnen genieten van de oneindige bronnen van internet.
Live streaming
Miracast- en Air Play-toepassingen betekenen dat de afbeelding rechtstreeks vanaf elk apparaat met Android- of iOS-systemen kan worden gestreamd.
Uitstekende parameters
Dankzij de verfijnde optica en technologisch geavanceerde materialen is zelfs het meest dynamische beeld met een diagonaal tot 150 inch altijd leesbaar en een perfecte kleurreproductie garandeert unieke visuele ervaringen. De projector ondersteunt hoge resolutie Full HD (1080p) met native HD-resolutie.
1500: 1 contrastverhouding
Zeer hoge helderheidsparameters (2.200 lumen) in combinatie met een contrastverhouding van 1500: 1 zorgen voor een helder beeld met perfecte kleuren, ook bij weinig licht.
Cinema beeld
Met de Multipic 3.5 kunt u afbeeldingen weergeven met een diagonaal tot 150 inch zonder enig kwaliteitsverlies
Home entertainment center
De Multipic 3.5-projector kan met verschillende beeldbronnen werken. Met de standaard VGA- en USB-poorten kunt u snel meerdere apparaten aansluiten. Bovendien kunt u met twee HDMI-poorten twee onafhankelijke apparaten tegelijkertijd aansluiten, bijvoorbeeld een computer en console, om werk of werk naar een heel nieuw niveau te brengen. Om tussen apparaten te schakelen, hoeft u alleen op een knop op de afstandsbediening te drukken, zodat u altijd de bron van de afbeelding kunt kiezen.
Luidspreker met subwoofer
Om echt cinematografische opwinding te garanderen, is de Multipic 3.5 niet alleen uitgerust met een gewone luidspreker, maar ook met een speciale subwoofer. Dankzij dit krijgt het geluid de juiste diepte, zowel in dynamische films als in zakelijke presentaties.
We weten hoe belangrijk het is dat het geluid goed is aangepast aan het beeld. Om deze reden kan de luidspreker worden ingesteld in 3 modi, respectievelijk gericht op muziek, voice-over of filmgebeurtenissen. Bovendien is het mogelijk om de instellingen vrij aan te passen met behulp van de geavanceerde equalizer.
Geavanceerd koelsysteem
De lange levensduur van de lamp is bereikt dankzij de zorgvuldige selectie van materialen en een speciaal ontworpen koelsysteem. Het ontwerp van het systeem voorkomt dat componenten opwarmen tot hoge temperaturen, waardoor de apparatuur jarenlang 100% efficiënt werkt. In vergelijking met andere projectoren is koeling niet alleen veel efficiënter, maar ook stiller.
Eenvoudige configuratie
Multipic 3.5 is ondanks zijn mogelijkheden een projector die zeer eenvoudig te gebruiken is en waarmee comfortabele instellingen kunnen worden gewijzigd. Beeldinstellingen kunnen vrij worden aangepast aan uw eisen dankzij Keystone-keystone-correctie . Multipic biedt ook de beeldverhouding wijzigen in 16: 9 of 4: 3 of deze 180 graden draaien.
Compact formaat
De afmetingen van 21,5 x 18,5 x 8,7 cm maken het een van de kleinste projectoren met zulke goede parameters. Dankzij het gebruik van moderne materialen en een goed doordachte constructie weegt de Multipic 3.5 slechts 1,5 kg – u kunt hem gemakkelijk overal mee naar toe nemen!

Extra informatie

Aanbieder

Brand