Overstappen energie 2014

Begin alvast met energie vergelijken voor  2014. De energierekening voor het komende jaar gaat omlaag. Het is de moeite waard om uw energie vergelijking te doen.

Het kan goed zijn dat uw huidige energietarief niet meer up to date is. De verschillen onderling kunnen oplopen tot een paar honderd euro per jaar. Nu de transportkosten per 1 januari 2014 verlaagd worden, is het aantrekkelijker om over te stappen. Aan u de keuze om uit te vinden wie het goedkoopste aanbod heeft.

Gas en steenkool zijn goedkoper geworden

De steenkool en gasprijzen zijn verlaagd dus u kunt hiermee uw voordeel doen. De stroomprijs daalt met 4% en dit zorgt ervoor dat uw energierekening goedkoper word. Tel daarbij op de prijs voor gas die met 1% daalt, opgeteld een daling van 5%  en die verlaging ziet u terug in uw maandelijkse energierekening.

Energievergelijkingen online besparen geld

Al een aantal jaar zijn er energievergelijkers online die een compleet aanbod op maat aanbieden. Wij bieden u een betrouwbaar en onafhankelijk aanbod aan, u kunt in alle rust beslissen naar welke energieleverancier u de overstap wilt maken. Wanneer u eruit bent,  helpen wij u met overstappen en zorgen wij dat uw verhuizing goed geregeld word. U heeft nergens omkijken naar. Dus overstappen energie doet u op Power.nl

Power.nl
Logo