Overstappen met een slimme thermostaat

Iedereen wil wel graag besparen op hun energierekening. Een slimme thermostaat kan daar in ieder geval al erg goed bij helpen. Echter is overstappen van energieleverancier vaak ook een goede keuze. Heb jij een slimme thermostaat van je energieleverancier? Kan je dan wel overstappen met een slimme thermostaat? In dit artikel vertellen we jou daar meer over.

Cadeau bij je energiecontract

Veel energieleveranciers bieden meerjarige contracten aan. Hierbij krijg je dan een welkomstcadeau en een slimme thermostaat wordt hier vaak ook bij aangeboden. Dat klinkt als een interessant aanbod, maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Over het algemeen zijn eenjarige contracten namelijk het voordeligste. Een losse slimme thermostaat kopen is dus vaak voordeliger. Bovendien heb je dan nog de vrijheid om de overstap te maken naar een nieuwe energieleverancier als je dat graag wilt.

Slimme thermostaat na je energiecontract

Als jij een slimme thermostaat van de energieleverancier hebt, betekent dit vaak dat de slimme thermostaat gekoppeld is aan de energiemaatschappij. Een overstap naar een andere energieleverancier kan dus gevolgen hebben. Vaak dien je abonnementskosten te betalen voor het gebruik van de thermostaat en de koppeling naar je energiecontract. Die mogelijkheid is natuurlijk erg handig, maar is dan alleen nog maar betaald beschikbaar. Je krijgt niet met deze kosten te maken als je een losse slimme thermostaat koopt. Overstappen met een slimme thermostaat? Neem dan geen thermostaat via je energieleverancier.

Energie vergelijken?

Wil jij graag overstappen van energieleverancier? Zorg er dan voor dat je onze energievergelijker raadpleegt. Met behulp van dit handige vergelijkingssysteem kun je namelijk eenvoudig en snel verschillende energieleveranciers met elkaar vergelijken. Zorg ervoor dat je kiest voor een eenjarig energiecontract, zodat je profiteert van een scherpe deal. Na een jaar kun je weer overstappen én dus ook weer besparen.

Power.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart