Overstappen naar de Beste uit de Test? Greenchoice

logoGreenchoice2Greenchoice is alweer de tweede keer als Beste uit de Test gekomen bij de Consumentenbond voor 2016. De meest groene energieleverancier scoort dan ook goed op klantvriendelijkheid en dienstverlening maar ook op het gebied van duurzaam energie opwekken. Dus wilt u gebruik maken van echte groene stroom en wilt u er zeker van zijn dat uw geleverde gas bosgecompenseerd is? Bekijk dan de producten van Greenchoice.

Windenergie van Nederlandse windmolens

De meeste consumenten gaan voor 100% windenergie en gas met boscompensatie waarbij zij gemiddeld €101 per maand betalen met een verbruik van 2500 kilowattuur en 1100 m3 gas. Ook valt er te kiezen voor een energiemix van 50% biomassa en 50% windenergie, of kies voor 100% biomassa. Kortom wat u ook kiest u krijgt altijd groene stroom geleverd.

Andere energie aanbiedingen vergelijken?

Toch benieuwd of er meerdere energie aanbiedingen zijn? Die zijn er en door deze te vergelijken met het aanbod van Greenchoice kunt u meteen bekijken wie u de goedkoopste energie kan leveren. EnergieVergelijking.nl verzamelt alle aanbiedingen in energie voor u zodat u altijd kunt kiezen uit een up to date aanbod. Energie vergelijken levert altijd een minimale besparing op van €200 per jaar op uw energiekosten. Start vandaag nog met vergelijken en reken meteen uw voordeel uit.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken