Oxxio actie met Ipad als welkomstcadeau

ipad gratis energie aanbieding van oxxio

Altijd al een 4e generatie iPad van Apple willen bemachtigen? Oxxio heeft een actie,  als u zich als klant aanmeld, kunt u kiezen uit een iPad, Galaxy Note of een ultradunne Samsung Notebook. Nu zult u denken: waar zit het addertje onder het gras? De overeenkomst met één van bovenstaande gadgets gaat u aan voor de duur van drie jaar.

Maar is het wel zo goedkoop?

Let u er voorts wel op dat de energietarieven van oxxio niet de goedkoopste zijn. Omdat mensen de slogan: ” Ook een gratis iPad?” voorbij zien komen op tv lijkt het aantrekkelijk maar daar verschijnt het welbekende addertje al!. Het woord gratis lokt mensen natuurlijk maar al te graag wat logisch is. Hieronder geven we kort weer wat er met ”gratis” word bedoeld.

Voordelen

  • iPad, Galaxy Note, Samsung Notebook cadeau
  • 3 jaar lang een vast tarief

Nadelen

  • Electriciteit + €2,57ct per kWh duurder
  • Gas                  + €6,667 per m3 duurder
  • Vastrecht     €24,07 hoger

Als u het gemiddelde verbruik van een huishouden berekent kost dat u jaarlijks €193,57 extra maal drie jaar en ongeveer 3 maanden vanaf nu. ( Stel u stapt nu over) dan bent u na afloop €638,78 kwijt. De huidige prijs van een 4e generatie iPad kost circa €470,00 dan betaalt u toch gauw €168,00 extra.

Energieprijzen Oxxio
U kunt natuurlijk ook hetzelfde geld besparen door voor een andere en goedkopere energieleverancier te kiezen. En van het geld wat u daarmee bespaard kunt u tenslotte zelf uw eigen iPad aanschaffen. Voer uw gegevens in in onze energievergelijker en zie binnen enkele seconden welke energieleverancier de beste energie aanbieding voor u heeft.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken