Oxxio €100 cashback op je jaarafrekening bij 1 jaar Groene Stroom & Gas

oxxioEr zijn weer vele nieuwe energie aanbiedingen verkrijgbaar en soms is het lastig kiezen. Daarom brengen wij deze aanbieding van Oxxio ook nog even onder uw aandacht. Besluit u te kiezen voor een groene stroom product en gas van Oxxio dan krijgt u na het eerste jaar een cashback korting van maar liefst €100,-.

Stel u heeft een verbruik van 3050 kWh en 1300 m3 dan zou u bij Oxxio €113 per maand gaan betalen. De exacte kosten zijn pas duidelijk wanneer u uw verbruik heeft ingevoerd.

Oxxio’s aanbod op maat

Oxxio biedt u dan ook een Aanbod op Maat en u kunt kiezen voor een 1 jarig contract of 3 jarig contract. Heeft u geen zin om ergens aan vast te zitten dan kiest u voor het flexibele contract. Wilt u weten hoeveel u hebt verbruikt bij Oxxio? Download dan de Oxxio app zo kunt u altijd uw verbruik inzien. Andere zaken zoals het regelen van een verhuizing of het termijnbedrag kan ook prima met de App wel zo handig.

Deze aanbieding van Oxxio kunt u vinden in onze energievergelijker plus nog veel meer aanbiedingen. Vink bij Aanbieders gewoon Oxxio aan en u krijgt een lijst van aanbiedingen van enkel Oxxio te zien.

Kan dat goedkoper die energie aanbieding?

Wilt u weten of het nog wat goedkoper kan? Ga dan aan de slag met energie vergelijken en bekijk welke cashback kortingen er nog meer te verkrijgen zijn. Energie vergelijken levert u in ieder geval altijd de goedkoopste energieleverancier op met als bonus een hoge korting.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken