Oxxio gaat alles in 1 pakketten aanbieden

Oxxio gaat de telecommarkt op. Het bedrijf bood tot dusver alleen energie aan, maar gaat zich nu ook richten op internet, televisie en telefonie. Het bedrijf gaat onder andere alles in 1 pakketten aanbieden. Daarmee wil het bedrijf zich meer als dienstverlener profileren en is het de derde partij in korte tijd die deze markt betreedt. Eerder besloten de NLE en Delta ook al de telecommarkt te betreden. Ook zij zijn van oorsprong energieleveranciers.

Nieuwe diensten

Oxxio wil zich meer profileren als dienstverlener. De dienstverlening uitbreiden is volgens een woordvoeder een logisch gevolg. Met de lancering van internet, tv en bellen maakt het bedrijf een eerste stap. Daarmee sluit Oxxio dus niet uit dat er op termijn nog andere diensten bijkomen.

Het bedrijf wil echter ook niet vertellen wat de vervolgstappen zijn. Tevens is het nog onbekend wat de dochteronderneming van Eneco gaat vragen voor haar alles in 1 pakketten. Wel is al duidelijk dat zij willen concurreren op prijs. Het zullen dus geen dure alles in 1 pakketten worden. In het logo van Oxxio staat ook ‘Superslim. Supervoordelig’. Dat wil men met deze nieuwe dienst dan ook aanhouden.

Onderzoekoxxio alles in 1 pakketten

Oxxio gaat niet zomaar alles in 1 pakketten aanbieden. Daar is namelijk wel onderzoek naar gedaan. Veel klanten van het bedrijf gaven aan om open te staan voor nieuwe dienstverlening. Klanten gaven aan dat zij combinatievoordeel wel zien zitten. Bovendien is gemak ook een reden voor klanten van Oxxio: alles onderbrengen bij dezelfde aanbieder is handig.

NLE en Delta

Oxxio is niet de eerste energieleverancier die deze stapt maakt. De NLE (Nederlandse Energie Maatschappij) en Delta waren hen namelijk voor: zij bieden dit al een tijdje aan. Daarmee komt er dus een flinke concurrentiestrijd op de telecommarkt: hopelijk gaan wij dit als consument ook merken in de abonnementsprijzen.

Energie vergelijken?

Het zal nog even duren voordat Oxxio daadwerkelijk alles in 1 pakketten gaat aanbieden. Op moment van schrijven staat er namelijk nog geen informatie op de website van de energieleverancier. Uiteraard kunt u wel energie vergelijken en eventueel overstappen naar Oxxio. Gebruik daarvoor gerust onze energievergelijker. U kunt hier uw verbruik en woonadres invoeren: op basis daarvan berekent het systeem welke aanbieder het voordeligste is. Overstappen van energieleverancier duurt slechts enkele minuten én u kunt tot wel 400 euro op jaarbasis besparen.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo