Pak €255 cashback met Engie 1 jaar vast

Engie-energie heeft weer een mooie energie aanbieding voor consumenten. Stapt u over naar een 1 jarig contract met een vast tarief? Dan ontvangt u €255 cashback. Verbruikt u 3000 kilowattuur en 1500 m3 per jaar? Dan betaalt u aan jaarlijkse kosten €1332,13. Per maand komt dit neer op €111. Dat is netjes of niet? U kunt hiermee flink besparen op uw voorschotbedrag.

Engie biedt €255 cashback korting

De cashback korting is al verrekend met het jaarbedrag waardoor het voorschotbedrag lager wordt. Is het bijna tijd om over te stappen? Dan mag u deze aanbieding niet missen. Dit is het scherpste aanbod van Engie en zij leveren 100% windenergie. De energie aanbieding is zeer scherp, u ontvangt 10% korting op hun energietarieven en ontvangt daarop de extra cashback. De energiekosten in 2018 worden hoger dankzij de Opslag Duurzame Energie en de energiebelasting. Dan kan dit aanbod ideaal zijn.

Bodemprijzen – 10% korting op stroom – € 350 goedkoper

Goedkoop en groen

Bij Engie bent u verzekerd van duurzame energie en u mag zich bedenken binnen 14 dagen. Die kans zal klein zijn omdat dit een erg scherpe aanbieding is. Dus wilt u kiezen voor een nieuwe energieleverancier? Eentje die zich duurzaam inzet en u duurzame energie levert? Dan is Engie daarop het antwoord. Pak uw gegevens erbij en start met vergelijken. Overstappen is in een zucht gebeurd en gratis.

Alles vergelijken?

Het overige aanbod ook nog vergelijken is ook mogelijk. U voert uw gegevens in en de energievergelijker toont u alle energie aanbiedingen. Scrol door de energievergelijking heen en kies de goedkoopste energieleverancier. Bespaar op uw energiekosten 2018 en houdt tot €450 per jaar over.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo