Payt Software voor debiteurenbeheer

Payt is het grootste debiteurenbeheer platform van de Benelux en breidt zich snel uit in Ierland, Engeland en Spanje. Ons doel is om het credit management van uw organisatie persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken. Dit doen we door uw debiteurenbeheer proces te automatiseren, zonder het belang van persoonlijk contact tussen klant en debiteur uit het oog te verliezen.

Onze missie is ervoor te zorgen dat u uw facturen sneller en gemakkelijker betaald krijgt. Hiermee creëren we een goed functionerende economie waarin alle bedrijven hun facturen op tijd betaald krijgen, door het debiteuren gemakkelijk te maken om hun openstaande facturen te betalen.

Mijlpalen

Het platform van Payt is niet onopgemerkt gebleven

2013

Payt is ontstaan ​​uit de gezamenlijke overtuiging van vijf ondernemers dat debiteurenbeheer veel efficiënter kan.

2015

We ontvingen de titel ‘Beste Startup van Groningen’ en FC Groningen won de beker met Payt als shirtsponsor.

2016

In 2016 hebben we voor onze klanten meer dan een miljard euro aan facturen ingezameld en werd Payt het grootste debiteurenbeheerplatform van Nederland.

2017

Payt werd hoofdsponsor van FC Groningen voor twee seizoenen.

2018

In 2018 pakten we de 11e plaats in de Deloitte Fast 50 en gingen FC Groningen en Payt Europa in.

2019

In 2019 braken we door de grens van 10 miljard euro aan geïnde facturen voor onze klanten. Ook behaalden we in dit jaar de 20e plaats in de Deloitte Fast 50.

2020

Payt werd beschikbaar in België, Groot Brittannië en Ierland. Ook werden we shirtsponsor van FC Groningen met Arjen Robben terug in het team. Ook behaalden we de 37e plek in de Deloitte Fast 50.

2021

Payt werd beschikbaar in Spanje en Duitsland. We ontrafelden het declaratieproces in de mondzorg in Nederland en automatiseerden het proces.

Payt voor corporates

Verstuurt u meer dan 50.000 facturen per maand? Kan dit oplopen tot miljoenen? Doet u internationaal zaken? De complete software van Payt helpt u om dit strak en efficiënt ingeregeld te krijgen. Ook kunt u in Payt facturen versturen in de juiste taal, zodat klanten de factuur goed begrijpen en daardoor sneller zullen betalen. Software aangemeten aan uw eisen en wensen.

Duizenden tot miljoenen facturen versturen per maand? Niks is te gek.

Met een hoge complexiteit binnen grote(re) organisaties en een hoog volume aan facturen is een efficiënt ingeregeld debiteurenproces van groot belang. Payt voor corporates is afgestemd op de eisen en wensen van grote(re) organisaties, waarin we precies kijken wat uw organisatie nodig heeft. Een op maat oplossing, zo aangemeten dat ook andere Payt klanten hiervan kunnen profiteren.

Internationaal zakendoen

Met een hoog volume aan facturen en een divers en internationaal debiteurenbestand is een strak en efficiënt ingeregeld debiteurenproces van belang. Onze software zorgt ervoor dat u uw facturen in de juiste taal naar uw debiteuren kunt sturen. Ook het debiteurenportaal, waar uw debiteuren een overzicht van de facturen kunnen zien, bieden we in meerdere talen. Hierdoor zullen uw debiteuren geneigd zijn openstaande facturen veel sneller te betalen. De e-mails met facturen én het debiteurenportaal bieden we aan in het:

  • Nederlands
  • Engels
  • Duits
  • Frans
  • Spaans
  • Vlaams
  • Italiaans

De voordelen:

Krijg sneller betaald

Wanneer debiteuren de e-mails met de factuur in juiste taal ontvangen zullen ze eerder geneigd zijn de openstaande factuur te betalen.

Werk efficiënter

Omdat uw klanten de e-mails in de juiste taal ontvangen, is het duidelijker voor uw debiteur. Hierdoor ontvangt u minder vragen over de factuur en ontstaat er geen vertraging.

Bied gerichte service

Als internationaal bedrijf is het makkelijk om alles in het Engels te communiceren, maar door een klant zoveel mogelijk in hun eigen taal aan te spreken, biedt u een extra service.

Rate this post

Power.nl
Logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
product
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart