Shop voordelig en snel bij Power.nl


VIP Argan Oil Shampoo + Mascara onderhouden home care 300g formolvril

75.00

Bekijken

Artikelnummer: 500785106930 Categorieën: ,

Beschrijving

ZAP/VIP Cosmetics is één van de meest bekende merken in Brazilië, met meer dan 15 jaar in de markt, en is één van de meest verkochte en goedgekeurde producten door duizenden professionals en klanten in heel Brazilië.
ZAP/VIP denkt aan zijn klanten en lanceerde een exclusieve lijn voor haar behandeling.
De Vip Arjan Olie geeft u gehydrateerd en glanzend haar met een heerlijke geur.
Shampoo Argan Olie
De Argan Olie shampoo zorgt voor een dieptereiniging van het haar doordat het alle onzuiverheden verwijdert en maakt het haar klaar voor de volgende behandeling met het masker.
Hoe te gebruiken:
– Breng de shampoo Vip Argan olie aan op vochtig haar en masseer het zachtjes in, daarna grondig spoelen, herhaal dit proces.
– Grondig uitspoelen tot alle overtollige vloeistof is verwijderd
De Argan Oil Control Line is ontworpen voor de behandeling van versleten haar dat verschillende chemische processen heeft doorgemaakt. De technologie die bestaat uit arganolie, een mengsel van fijne siliconen en een mengsel van aminozuren, garandeert een conditionerend en natuurlijk effect en zorgt ervoor dat het gladde effect langer behouden blijft.
Hoe te gebruiken:
Met nat haar, voldoende Masker aanbrengen, masseren en voorzichtig het haar wikkelen. Laat het 5 tot 10 minuten werken. Spoelen en voltooien zoals gewenst.
100% Braziliaans product
Het bevat:
VIP Argan oil Shampoo 1L
VIP Argan Oil mascara onderhouden 300g

Extra informatie

Aanbieder

Merk