Philips 345B1C/00 - 34" Curved VA Monitor

Philips 345B1C – QHD Curved VA Monitor – 34 inch

453.95

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500906513428 Categorie:

Beschrijving

Onze specialist adviseert deze monitor voor:
✔ Kantoor: dankzij de 21:9 beeldverhouding heeft deze monitor extra veel werkruimte en beschikt daarnaast over een USB-hub.
✔ Dagelijks gebruik: deze monitor is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
Ook goed te gebruiken voor:
✔ Films en series kijken: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van films en series. De monitor bevat twee speakers van 5W.
De Philips 345B1C/00 – 34″ Curved VA Monitor heeft een kristalheldere WQHD resolutie en beschikt over een 21:9 beeldverhouding waardoor je meer ruimte hebt om in meerdere vensters tegelijk te werken.
Het VA-paneel zorgt voor extra diepe zwartweergave doordat het scherm geen achtergrondverlichting nodig heeft om zwartwaarden te tonen. Een ander voordeel van het VA-paneel is dat het contrast hoger ligt ten opzichte van TN-panelen, waardoor kleuren levendiger overkomen. De MultiView-display maakt het mogelijk een tweevoudige verbinding te maken met de monitor waardoor je twee aparte apparaten aan kan sluiten en op 1 scherm met elkaar kan gebruiken.
Dankzij de trillingsvrije technologie en LowBlue-modus van Philips weet je zeker dat je langdurig gebruik kan maken van deze monitor zonder dat je last krijgt van vermoeide ogen. De LightSensor technologie zorgt ervoor dat de helderheid van je scherm zich automatisch aanpast aan je omgeving.
Je kunt deze monitor eenvoudig in hoogte verstellen, draaien en kantelen om een comfortabele positie aan te kunnen nemen. Daarnaast beschikt de monitor ook over een VESA-mount waardoor deze geschikt is om aan de muur te monteren.
Type aansluitingen:
HDMI (2x)
Displayport (1×1.2)
USB-B (upstream) (1x)
USB (4×3.2)
Koptelefoon
Standaard meegeleverd:
Handleiding
Voedingskabel
HDMI kabel
Displayport kabel

Extra informatie

Aanbieder

Brand