Philips B Line 342B1C/00 - 34" WFHD VA Monitor

Philips 342B1C – Full HD Curved Monitor – 34 inch

379.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500906539432 Categorie:

Beschrijving

Onze specialist adviseert deze monitor voor:
✔ Kantoor: dankzij de 21:9 beeldverhouding heeft deze monitor extra veel werkruimte en beschikt daarnaast over een USB-hub.
✔ Dagelijks gebruik: deze monitor is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
Ook goed te gebruiken voor:
✔ Gaming: deze monitor is geschikt voor het spelen van casual games dankzij de reactietijd van 5 ms. De monitor bevat daarnaast adaptieve synchronisatie technologie waarmee je geen last hebt van stotterende beelden of haperingen tijdens het gamen.
✔ Films en series kijken: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van films en series. Daarnaast bevat de monitor 2 speakers van 5W.
De Philips B Line 342B1C/00 – 34″ WFHD VA Monitor is voorzien een VA paneel. Het VA-paneel zorgt voor extra diepe zwartweergave doordat het scherm geen achtergrondverlichting nodig heeft om zwartwaarden te tonen. Een ander voordeel van het VA-paneel is dat het contrast hoger ligt ten opzichte van TN-panelen, waardoor kleuren levendiger overkomen. De WFHD (Wide Full HD) resolutie biedt de gebruiker een ultra breed (21:9) beeld met meer werkruimte.
Dankzij de trillingsvrije technologie en LowBlue-modus van Philips weet je zeker dat je langdurig gebruik kan maken van deze monitor zonder dat je last krijgt van vermoeide ogen. De LightSensor technologie zorgt ervoor dat de helderheid van je scherm zich automatisch aanpast aan je omgeving. Met een speciale Powersensor die detecteert of je ook daadwerkelijk voor je scherm zit bespaar je zo tot 70% op je energiekosten en heeft je monitor een langere levensduur.
Je kunt deze monitor eenvoudig in hoogte verstellen, draaien en kantelen om een comfortabele positie aan te kunnen nemen. Daarnaast beschikt de monitor ook over een VESA-mount waardoor deze geschikt is om aan de muur te monteren.
Type aansluitingen:
HDMI,
Displayport
USB-hub
Standaard meegeleverd:
Handleiding
Voedingskabel
HDMI kabel
Displayport kabel

Extra informatie

Aanbieder

Brand