Philips TAPH805BK - Draadloze over-ear koptelefoon met Noise Cancelling - Zwart

Aanbieding!

Philips TAPH805BK – Draadloze over-ear koptelefoon – Zwart

179.00 118.49

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 501992823835 Categorie:

Beschrijving

Luister naar je muziek terwijl je controle hebt over je omgevingsgeluid met de Philips TAPH805 draadloze koptelefoon met active noise cancelling (actieve ruisonderdrukking). Je kunt de ruisonderdrukking aanpassing naar je omgeving met een lichte swipe op de oorschelp. Met een speelduur van 30 uur en flexibel en snel opladen ben je altijd klaar voor je reis.
Elke reis. 30 uur afspeeltijd. Deze koptelefoon is klaar voor elke reis. Opladen duurt slechts 1,5 uur. Je krijgt 30 uur afspeeltijd (of gesprekstijd) als actieve ruisonderdrukking is uitgeschakeld en 25 uur als deze functie is ingeschakeld.
Perfect afgestemd geluid Van afspeellijst tot podcast, perfect afgestemde akoestische neodymium-drivers zorgen voor een diep basgeluid en heldere middentonen.
Muziek. Of stilte. Actieve ruisonderdrukking. Laat het allemaal achter met actieve ruisonderdrukking. Via een enkele tik op de behuizing kan je genieten van stilte of van uw muziek, zonder afleiding. Als je onderweg bent, kan je naar uw muziek luisteren en tegelijk het geluid op straat in de gaten houden met behulp van de bewustzijnsmodus.
Ingebouwde microfoon met echo-onderdrukking voor helder geluid Geen hinderlijke echo meer als je een telefoongesprek voert. Met de akoestische echo-onderdrukking geniet je altijd van een heldere, ongestoorde verbinding.
Flexibel ontwerp Deze draadloze koptelefoon heeft zachte oorschelpen die slim in twee richtingen kunnen worden opgevouwen. Je kunt ze plat opvouwen, ideaal om ze op te bergen in een lade of in de bijgevoegde opberghoes. Je kunt ze ook plat en naar binnen vouwen, waardoor een compact pakketje ontstaat dat in jaszakken en tassen past.
Audio met hoge resolutie. Hoor elk detail Prachtige pianomuziek. Heftige rock. Waar je ook van houdt, met deze koptelefoon kan je de volledige impact van elke noot voelen. Indien aangesloten op een bron met hoge resolutie, kan je optimaal profiteren van geluid zonder kwaliteitsverlies, opgenomen met een hogere samplingfrequentie dan CD’s, voor een briljant en levensecht resultaat.
Snel opladen. 15 minuten opladen voor 6 uur afspelen Twee niveaus van snel opladen, Rapid Charge en Quick Charge, bieden je 2 of 6 extra uur afspeeltijd. Op deze manier kan je van maandag t/m vrijdag en nog veel langer blijven luisteren.
Snel opladen. 5 minuten opladen, 2 uur afspeeltijd Als je nog meer vermogen nodig hebt, levert slechts 5 minuten opladen 2 uur extra afspeeltijd op.
Perfect afgestemd comfort Zachte oorkussens bedekken uw hele oor, waardoor een afdichting ontstaat die je passief afsluit van externe geluiden. De hoofdband is licht, eenvoudig aan te passen en glad: deze hoofdtelefoon komt niet vast te zitten in uw haar.
Slim. Met slechts één druk op de knop U kunt het volume regelen door omhoog of omlaag te vegen op de bediening via aanraking op de behuizing. Je kunt met één tik de actieve ruisonderdrukking activeren of deactiveren. Je kunt ook de bewustzijnsmodus inschakelen om meer van de wereld om je heen te horen terwijl de muziek blijft spelen. De ingebouwde microfoon met echo-onderdrukking zorgt voor een helder geluid als je praat.
Spraakassistent. Eenvoudige bediening onderweg. Bedien uw telefoon zonder hem op te pakken: vraag het gewoon aan de spraakassistent. Een simpele druk op de knop op de nekband activeert de assistent. Je kunt uw agenda laten openen, meldingen van uw telefoon laten voorlezen, bellen of berichten naar vrienden verzenden, afspeellijsten beheren en nog veel meer.

Extra informatie

Aanbieder

Brand