Now you have Power.nl

PlayStation VR Mega Pack II + 5 games – PS4

297.07

0
Toevoegen aan vergelijken
✅ Geverifieerd door Power.nl
Aanbieder
Brand
SKU: 7059201837197579 Categorie:
Uw recensie toevoegen

Met deze PS4 VR Mega Pack bundel ontvang je de Sony PlayStation VR en 5 games: PlayStation VR Worlds, The Elder Scrolls V: Skyrim, Astor Bot: Rescue Mission, Resident Evil VII: Biohazard en Everybody’s Golf VR. Vanaf het moment dat je PlayStation VR opzet, het nieuwe virtual reality-systeem voor PlayStation 4, ervaar je games op een geheel nieuwe manier.
Inhoud Sony PlayStation VR:
PlayStation VR V2 headset
Processor unit
Stereo oordopjes
HDMI kabel
USB kabel
AC adaptor
PS VR headset connection adapter
Sony PlayStation Camera
Speel niet alleen. Beleef de game.
Vanaf het moment dat je PlayStation VR opzet, het nieuwe virtual reality-systeem voor PlayStation 4, ervaar je games op een geheel nieuwe manier. Je bent zelf het middelpunt van de actie en beleeft ieder detail van fantastische nieuwe werelden – hierdoor lijkt het alsof je echt in de game zit.
Staat nooit stil
PlayStation-innovatie PlayStation biedt altijd ervaringen die onze verbeelding te boven gaan, van 3D-gaming tot toegepaste realiteit. Dit erfgoed neemt een sprong voorwaarts met PS VR. Je kunt nu verder dan het scherm en in de game kruipen.
Speel het, beleef het
Het voelt alsof je er echt bent Je hebt games gespeeld die ervoor zorgden dat je de tijd vergat. Maar hoe zit het met games die ervoor zorgen dat je vergeet waar je bent? Dat is wat PS VR zal doen, je meeslepen in een game die je het ongeëvenaarde gevoel geeft dat je je daadwerkelijk in de game bevindt.
Heb je een PS4?
Dan ben je klaar voor PS VR Gewoon aansluiten en spelen. PS VR wordt mogelijk gemaakt door PlayStation 4, dus je kunt de twee eenvoudig verbinden en binnen enkele seconden genieten van nieuwe ervaringen.
De speelgrenzen worden verlegd
PS VR laat je spelen op manieren en plaatsen die je nooit voor mogelijk hield dankzij een geavanceerd, aangepast OLED-scherm dat beelden weergeeft met een supervloeiend beeld van 120 Hz, 360 graden zicht en echte 3D-audio waarmee je geluiden om je heen kunt horen. Je kunt dus helemaal opgaan in games speciaal ontwikkeld voor PS VR, inclusief RIGS Mechanized Combat League en VR Worlds.
Ontwikkeld voor iedereen
Ontworpen om je het gevoel te geven dat het er niet is De headset is ontworpen om zo licht en comfortabel mogelijk te zijn. Je kunt de headset moeiteloos op- en afzetten, terwijl het minimale gewicht wordt ondersteund door een verstelbare hoofdband die voor iedereen geschikt is.
Speel samen
Ga er helemaal in op, laat anderen meedoen Laat anderen genieten van een game met of tegen je met het PlayStation VR Social-scherm. Projecteer wat je in je headset ziet op een tv-scherm, zodat anderen zich in de actie kunnen mengen. Je kunt anderen laten meedoen terwijl jij helemaal opgaat in je eigen wereld.
PS VR in detail Technische specificaties
Display: OLED
Schermformaat: 5,7 inch
Schermresolutie: 1920 x RGB x 1080 (960 x RGB x 1080 per oog)
Vernieuwingsfrequentie: 120 Hz, 90 Hz
Gezichtsveld: Ongeveer 100 graden
Sensoren: Acceleratiemeter, gyroscoop
Interface-verbinding: HDMI, USB

PlayStation VR Mega Pack II + 5 games – PS4
PlayStation VR Mega Pack II + 5 games – PS4

297.07

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken