Energie goedkoper door het leuk te maken

Door Power Energy Company

  • Niet Ingesteld

    Financieringsdoel
  • 0.00

    Ingezamelde donaties
  • Campagne eindigt nooit

    Methode voor het beëindigen van de campagne
Ingezameld percentage :
0%
Minimumbedrag is € Maximumbedrag is € Vul een geldig nummer in

Power Energy Company

8 Campagnes | 0 Geliefde campagnes

Zie volledige bio

Campagne verhaal

Power.nl wil energie leuk maken. Energie is voor de meeste mensen een veel te hoge maandelijkse energierekening. Dat komt vooral doordat energieleveranciers veel energiecontracten goedkoper hebben aangeboden dan ze in werkelijkheid konden waarmaken. Helaas zijn hierdoor veel mensen in het ootje genomen. Ze dachten dat ze een hoge welkomstkorting zouden krijgen, maar omdat het betreffende energiebedrijf ineens failliet is gegaan en de grote baas er met de buit vandoor was gegaan, kregen ze ineens niks meer. Sterker nog, ze hadden geen andere keuze dan zich te melden bij een andere energieleverancier die hun opnieuw in het ootje hadden genomen. En dat is de afgelopen jaren bij duizenden mensen gebeurd. Dat is helemaal niet leuk en daarom wil Power.nl het anders doen.

Wij kunnen het wel leuker maken en daarmee goedkoper

Hoe leuk zou het zijn als je energie goedkoper kan. En hoe leuk zou het zijn als je dat samen kan doen en ook nog eens profiteert van lagere energiekosten. Power.nl wil dat doen. Wij willen meer functionaliteiten in Power.nl bouwen zodat klanten en bezoekers van Power.nl positieve energie krijgen. Dat doen we nu ook al door goede doelen te steunen en onze Power Punten Programma waarbij klanten automatisch sparen zolang zij klant zijn.

Tegenwoordig draait het bij velen vooral om zoveel mogelijk traffic op je website en daarbij een hoge conversie. Er zijn complete opleidingen over geschreven over hoe je zo slim mogelijk iemand een product kan verkopen. Inmiddels zijn we allemaal een beetje internet guru’s geworden, nietwaar? Jong en oude kan prima gebruik maken van de vele mogelijkheden die het internet te bieden heeft. De drijvende factor van al die technologie is energie. Positieve energie wel te verstaan. Natuurlijk ook grotendeels voortgekomen uit de drive om het allemaal wel leuker te maken.

Power.nl draait op het WordPress cms systeem. WordPress heeft tal van plugins waarmee je een website geheel naar eigen wens kan inrichten zoals jij het wil. Er zijn veel gratis plugins die allemaal weer een andere functie kunnen toevoegen aan je website, zo ook aan Power.nl. Power.nl wil daar dan ook slim gebruik van maken met als doel dat energie weer leuk wordt om mee bezig te gaan. En niet alleen leuk. Maar ook goedkoper. Want hoe meer klanten Power.nl heeft, hoe slimmer we energie kunnen inkopen en zodoende ook kwantum voordeel kunnen blijven bieden.

Deze crowdfunding actie is bedoeld om Power.nl te steunen om door te ontwikkelen zodat we samen een nuttig energie platform creëren waarmee jong en oud elkaar kunnen helpen. Voor nu en in de toekomst. Gewoon omdat het kan. Niet omdat het moet. Gewoon kalm en op jouw manier zoals jij het wil. Energie is namelijk veel meer dan gewoon groene stroom en gas. Energie si ook liefde, verdriet, rouwen, missen, eenzaamheid, verenigen en omarmen. Geef het rust en geef het tijd en ruimte om te ademen, te praten, te huilen, te lachen, te accepteren, en los te laten. Niet tot nooit, maar tot weerziens met liefde en vertrouwen in de toekomst. Zo ook voor het nieuwe jaar 2022. Iedereen een heel mooi liefdevol voortvarend nieuw jaar toegewenst.

 

Met vriendelijke groet,

Power Energy Company