Powerpeers SamenStroom: nu 225 euro korting

powerpeersPowerpeers is een duurzame energieleverancier. Het bedrijf levert uitsluitend groene energie en staat erom bekend dat zij stroom en gas voordelig leveren. Wilt u graag overstappen naar Powerpeers SamenStroom? Profiteer dan nu van 225 euro korting bij dit energiecontract. Het betreft een driejarig energiecontract waarmee u flink kunt besparen. In dit artikel leest u meer over deze deal.

Voordelen cashbackactie

Deze cashback energie actiedeal kent natuurlijk meerdere voordelen. In eerste instantie is het natuurlijk het flinke bedrag dat u bespaart. Met een kortingsbedrag van maar liefst 225 euro bespaart u natuurlijk een leuk bedrag. Dat kunt u weer besteden aan de dingen die écht leuk zijn. Bovendien profiteert u ook nog van de volgende voordelen:

  • Groene stroom;
  • Vaste leveringstarieven gedurende de looptijd van dit energiecontract;
  • Geen prijsstijgingen voor drie jaar;
  • U ontvangt 225 euro korting op uw jaar- of eindafrekening;
  • 14 dagen bedenktijd.

Heeft u toch liever energie met welkomstcadeau? Dan behoort dat natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Een welkomstcadeau heeft zo ook zijn voordelen: u krijgt immers dan een fysiek product in huis! En dat geheel gratis bij een overstap.

Profiteer van vaste energietarieven

Als u kiest voor deze energiedeal, profiteert u ook altijd van vaste energietarieven. Dat houdt in dat dit, gedurende de looptijd van het contract, niet wijzigt. Echter kunnen de tarieven wel aangepast worden, zodra uw contract is afgelopen. Dit betreft een driejarig contract, dus dat betekent dat u daar eerst geen omkijken naar hebt. Zo kunt u altijd zorgeloos overstappen naar Powerpeers SamenStroom met dit leuke kortingsbedrag van 225 euro.

Handig om te weten

Wilt u graag profiteren van deze Powerpeers SamenStroom energiedeal? Dan kunt u, onder de nodige voorwaarden, genieten van 225 euro korting. Houd rekening met de volgende zaken en profiteer van de korting:

  • De maandelijkse betaling dient voldaan te worden per automatische incasso;
  • Dit betreft een welkomstkorting. Alleen nieuwe klanten kunnen hier dus van profiteren;
  • De heffingen van de overheid en vastrecht kunnen niet worden vastgezet. Dit heeft ermee te maken dat dit niet wordt bepaald door uw energieleverancier;
  • Het is belangrijk dat u uw huidige contract naloopt, zodat u zeker weet dat u wel écht kunt overstappen. Mogelijk riskeert u namelijk een overstapboete indien u te vroeg overstapt (bijvoorbeeld omdat u nog een contract heeft die nog een jaar doorloopt). Powerpeers neemt geen overstapboetes over;
  • Lees alle voorwaarden altijd nog even door op de website van de energieleverancier.

Hoe kan ik overstappen?

Wilt u graag profiteren van deze Powerpeers Samenstroom 225 euro korting energiedeal? Bereken de energietarieven 2019 via onze handige energievergelijker. Op basis van uw verbruik en woonadres kunt u namelijk eenvoudig berekenen welke aanbieder het voordeligste is. De goedkoopste energieleverancier 2019 staat bovenaan. Op die manier hoeft u niet meer te fileren op energieprijzen 2019, maar kunt u juist vlot overstappen. Overstappen van energieleverancier duurt slechts enkele minuutjes.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo