Pure energie weer uitgeroepen tot meest groene energieleverancier

groene energie

Pure energie het energiemerk van de Raedthuys Groep is door de Consumentenbond, Het Wereld Natuurfonds, Greenpeace, Wise en Hivos uitgeroepen tot de groenste energieleverancier van Nederland.

30 energieleveranciers onderzocht op duurzame energie

De partijen onderzochten ruim 30 energieleveranciers die duurzame energie produceerden. Tezamen met energieleveranciers Qurrent en Huismerk Energie mochten zij vorig jaar die plaats ook al delen. Pure energie verkoopt niet alleen duurzame energie maar produceren deze ook zelf met hun windparken.

Raedthuys Groep breidt aandeel zonne-energie uit

Ook zonne-energie is een onderdeel van de verkochte en geproduceerde energie zij dat 5%. Pure energie heeft aangegeven het aandeel in zonne-energie te zullen gaan uitbreiden, hiervoor hebben zij al plannen klaarliggen.

Al 3 keer uitgeroepen tot meest groene energieleverancier

Uit alle windparken komt een gezamenlijke capaciteit van 135 megawatt waarmee zij 90.0000 huishoudens in Nederland in hun energiebehoefte kunnen voorzien. Pure energie is zelf verantwoordelijk voor de bouw van de windparken en zij verkopen de opgewekte energie op de beurs en rechtstreeks aan de huishoudens. Pure energie is nu al 3 jaar op rij de groenste energieproducent.

Raedthuys Groep Pure energie energietarieven

Benieuwd naar de tarieven van Raedthuys Pure energie? Start dan met energie vergelijken op EnergieVergelijking.nl en bekijk hun aanbod.

Bron:Tubantia

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken