Puur voordeel behalen met Pure Energie

pure energiePure Energie timmert aardig hard aan de weg om de meest groene en voordeligste energieleverancier te worden. Ze behoren in ieder geval tot één van de meest groene energieleveranciers van Nederland. Bij Pure Energie krijg je gewoon pure energie van Nederlandse bodem geen poespas dus. Pure Energie staat voor duurzame energie en zij leveren dan ook zonne-energie of windenergie. Zo wordt het Nederlandse landschap mooi gesierd door windmolens en dat maakt ons land ook zo karakteristiek. Bij Pure Energie mag je daarom ook je eigen windmolen kiezen die jouw stroom levert.

Pure Energie levert alleen wat zij opwekt

Het duurzame energiebedrijf beloofd klanten dan ook alleen groene stroom te leveren dat zij zelf opwekken. Een windmolen kan een bepaalde behoefte aan stroom leveren dus wanneer er voldoende klanten zijn aangesloten op deze windmolen dan wordt er weer een andere windmolen gebruikt voor de levering aan andere klanten. Zo staan de windmolens op verschillende plaatsen in Nederland. Wanneer uw keuze op een bepaalde windmolen valt kan het zijn dat deze windmolen al is uitverkocht. Een windmolen kan aan de hand van zijn opwekcapaciteit stroom leveren aan ruim 1000 huishoudens maar ook meer. Dit heeft te maken met het aantal windmolens dat in een windpark staan.

Keuze uit windstroom of zonnestroom

Ook worden er weer windparken bijgebouwd en kunt u dit in de gaten houden op de website van Pure Energie. De ene windmolen levert nu eenmaal meer stroom dan de andere. Zo staat er in Deventer een windmolenpark die weer aan 2700 huishoudens groene stroom kan leveren. Bent u nieuwsgierig naar de tarieven van Pure Energie? Een globale berekening leert dat u bij een verbruik van 3500 kWh en 1400 m3 gas ongeveer €115 per maand betaald.

Energietarieven 2017 vergelijken

Vergelijk eens de tarieven van Pure Energie met de overige tarieven van andere energieleveranciers en bereken uw voordeel. Door het grote aanbod van onze energievergelijker kan het ook zo zijn dat een andere energieleverancier u misschien wel een goedkopere energie aanbieding kan doen. Dat is het mooie van online energie vergelijken want u bent zelf baas over de te kiezen energieleverancier.

Zakelijke energiecontracten van Pure energie

Op Power.nl kunt u naast de standaard energiecontracten voor consumenten ook de zakelijke energiecontracten van Pure energie vergelijken. Ga naar onze zakelijke energie vergelijker om uit te rekenen of Pureenergie voor uw bedrijf een goedkope energiedeal heeft.

Energie ervaringen kunnen helpen bij overstappen energie

Vergelijk ook energie ervaringen van andere klanten zodat u een totaalbeeld krijgt van een eventuele nieuwe energieleverancier. De ervaringen van andere mensen laten zien welke energieleveranciers een goede dienstverlening bieden en welke niet.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken