Qurrent energie

11 Opmerkingen
 1. Wij wilden groene energie (moest van de kinderen), maar ook goedkoop (moest van mij). Dus kwamen we uit bij Qurrent. Overstap was easy, met heldere uitleg van klantenservice. Top dus

 2. Echt alles ging mis bij onze overstap, dus zeer ontevreden en ondeskundig personeel hebben ze ook

 3. Pas ook op met dat variabele tarief van ze, dat verandert elke 3 mnd zonder dat ze daarover communiceren. Ineens ben je heel duur uit is mijn ervaring.

 4. Eigenlijk een beetje de groene energieleverancier van het moment of niet? Zijn er nog meer mensen met ervaringen? Ik zou graag willen weten of Qurrent niet de zoveelste energieleverancier is. Op de website zie ik veel over groene energie, maar wie zijn de oprichters bijvoorbeeld? Hebben ze genoeg in huis om de energiezaken van duizenden of zelfs miljoenen mensen te kunnen handhaven? Het laatste waar ik op zit te wachten is gedoe met dubbele rekeningen enzo.

 5. STOP, niet doen? Oplichters eerste klas.
  Als je wat kritische vragen stelt over gemaakte afspraken, dan wordt er gewoon besloten om gemaakte afspraken aan de kant te zetten, want die zijn gemaakt door straatverkopers (zo noemen ze hun ingehuurde collega’s).
  Als je afgezet wilt worden en niet te kritisch bent… en verder ook vragen stelt over de verkooppraatjes waar je in bent getrapt, dan moet je het doen…. dan zul je weinig last ervaren.
  Ben je wel kritisch en wil je dat gemaakte afspraken nagekomen worden, kijk dan verder…

 6. Firma list en bedrog. Alles wat er belooft wordt is pertinent niet waar.
  Vanaf dag 1 alleen maar ellende, personeel is zacht gezegd onbekwaam. Men leest niet in het dossier en doet maar wat.
  Afspraken worden niet nagekomen, men heeft geen idee waar ze mee bezig zijn.
  Je kunt een boekhouder in dienst nemen om alles na te laten kijken niets klopt.
  Ik kan alleen zeggen niet doen het is een drama.

 7. Zeer goede ervaringen met Qurrent. Zijn overgestapt naar Energie Direct na financiële overweging maar ook daarna alleen maar lof over de klantenservice en de manier waarop ze werken. Echt een aanrader als je netjes behandelt wilt worden en duidelijkheid wenst. Met Energie Direct heb ik verder nog weinig ervaring dus nog geen mening.

 8. Heel slecht. Je wordt bedonderd. Niet bereikbaar en geen reacties op contactformulier. Heeeeeeel erg slecht.

 9. Waardeloos bedrijf. Ondeskundig personeel. Helpdesk zijn ja- knikkers, maar doen niets
  Slecht bereikbaar bovendien.
  Betaal liever iets meer. Bij dit bedrijf kom de ellende vanzelf op je af

 10. Begin niet aan contract bij qurrent heb iedere maand netjes betaald al 2jaar in strijd dan is je geld weer verdwenen , kan er een heel lang verhaal van maken ze hebben me contract beëindigd in de vrieskou kon net opval reep andere maatschappij vinden stonden aan de deur om af te sluiten en ik uiteindelijk de eindafrekening binnen 1210 , 19 terug naar oude e-mail gestuurd een maand later nog geen geld bellen mailen incasso Tkb zeggen ze we hebben het berekend u krijgt 146 euro terug , alle betalingen zwart op wit via internet bankieren wel 20 x verstuurd en nog blijven volhouden , ben nog bezig , dus bezint eer ge begint aan qurrent , morgen weer bellen , want ik schakel alles in , grote oplichters zijn het , ja Schoemaker zeer ontevreden klant gelukkig nu ex klant

 11. Bij Qurrent in 2014 een Qbox gekocht van circa Euro 100 om zodoende realtime het stroomverbruik en gasverbruik te volgen. Begin van dit jaar werkt het geheel niet meer en stuur ik een E-mail met de vraag wat er fout gaat. Geen reactie. Dan maar vandaag de telefoon gepakt. Na 10 minuten wachten wordt mij verteld dat Qurrent gestopt is met de Qbox en dat ik geen geld terug krijg omdat ik er “toch al bijna 5 jaar gebruik van heb gemaakt”. Wat een belachelijke beredenering. Al mijn data van het stroomverbruik en gasverbruik vanaf 2014 is nu weg en Euro 100 weggegooid. ONBETROUWBAAR BEDRIJF; niet kiezen dus als leverancier.

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo