Qwint energie

4 Opmerkingen
 1. Qwint is een grote criminele instantie wat alleen maar denkt aan sales sales sales. via enkele tussen personen worden de deals aan huis gesloten zonder dat je het in de gaten hebt . ze weten dan te melden dat je nergens aan vast zit en dat je ruime bedenktijd hebt en zij gaan bemiddelen in de alles goedkoopste tarieven. bla bla bla. uiteindelijk heb je een contract waar je volgens hun niet onderuit komt !!

 2. zeer slecht, oplichters, pas op !!

  • Gebaseerd op wat?
   Volgens MT1000 behoort Qwint tot de betere zakelijke energie leveranciers.

   Of ben je misschien een poot uitgedraaid door je misleidende tussenpersoon die je een veel te duur contract heeft verkocht

 3. Qwint met hun oplichterspraktijken zijn niets minder dan criminelen. Zonder een betalingsherinnering krijg je direct een boete opgelegd. Wanneer je vervolgens dan in contact probeert te komen, zijn ze erg slecht bereikbaar via mail en telefoon en als je ze dan aan de lijn krijgt is de klantenservice ver te zoeken. Een normale gesprek is niet te voeren en je krijgt alleen brutale opmerkingen. Na hiervan genoeg te hebben, koos ik er zelf voor om over te stappen en de torenhoge boete te betalen.

  Kort samengevat: Qwint is een grote criminele instantie, blijf ver uit de buurt van hun.

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo