Recordaantal overstappers van energieleverancier

acm nma energie vergelijkenIn 2013 zijn maar liefst 13,1% van alle Nederlandse huishoudens overgestapt naar een andere energieleverancier. Dit blijkt uit de rapportage van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) over de ontwikkelingen op de energiemarkt in 2013. In 2012 stapte 12,5% van alle huishoudens over naar een andere energieleverancier. Van alle consumenten is inmiddels 44% een keer overgestapt. Wat ook duidelijk is geworden is dat de besparing bij een overstap veel hoger ligt dan de meeste mensen denken. Uit het onderzoek van de ACM blijkt dat de besparing kan oplopen tot meer dan € 300,- terwijl de meeste consumenten €80,- denken te kunnen besparen. De energierekening van een gemiddeld Nederlands huishouden bedroeg eind 2013 gemiddeld €1727,- wat neer komt op zo’n €132,- per maand.

Energie vergelijken loont meer dan ooit!

Energie vergelijken loont dus nog steeds. Sterker nog, energie vergelijken loont meer dan ooit!

Door de energieprijzen van alle energieleveranciers met elkaar te vergelijken weet u direct welke aanbieder voor uw situatie de goedkoopste is. Start daarom nu met energie vergelijken en bekijk welke aanbieder voor u het meest voordelig is.

Door uw overstap via Power.nl in orde te maken kunt u fors besparen. De meeste energieleveranciers bieden via onze energievergelijker extra hoge kortingen aan omdat wij duizenden bezoekers per dag trekken. Dat is voor de energieleveranciers een belangrijk aspect als het gaat om het geven van exclusieve kortingen. Door gebruik te maken van onze energievergelijker bent u in de meeste gevallen goedkoper uit dan wanneer u de overstap in orde maakt via de website van de energieleveranciers zelf.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo
Nieuwe Account Aanmaken