Robin Mobile overgenomen door Nuts Groep

Robin Mobile is overgenomen door Nuts Groep tevens eigenaar van NLE en Budget Energie. De Nuts Groep wil hiermee haar aanbod in telecom diensten uitbreiden. NLE biedt naast energie en gas ook Alles-in-1 pakketten aan. Energieleveranciers zien extra brood in het bieden van een groter aanbod. NLEX wordt door veel klanten van NLE afgenomen. Zij doen dit via het KPN Netwerk. Onlangs is Oxxio ook gestart met het aanbieden van telecomdiensten.

Naast NLEX levert Oxxio sinds kort ook telecomdiensten

Oxxio zal dit tevens gaan doen in samenwerking met KPN. De internet only abonnementen zullen in DSL en Glasvezel worden geleverd. Er zijn verschillende snelheden te kiezen. Klanten hoeven overigens geen energieklant te zijn om een abonnement af te sluiten. Robin Mobile is is een online MVNO. En staan vooral bekend om hun onbeperkte bundels voor MB’s, sms en minuten. Vanaf €19,95 per maand kan men al onbeperkt genieten van bellen, sms en internet.

Robin Mobile was eerste met onbeperkt sms, internet en bellen

Robin mobile was dan ook de eerste provider die echt onbeperkt begon aan te bieden. Bij de meeste providers was en is daar een plafond. Nu kunnen consumenten tegenwoordig kiezen voor data abonnementen van 20GB. Maar dat stond in 2013 nog in de kinderschoenen.

Mobiele markt extra dienst van Nuts Groep voor consumenten

Naast Robin Mobile bestond er ook nog Robin Energie, deze is helaas failliet verklaard afgelopen februari. Robin Energie bood bewindvoerders de mogelijkheid energie en gas te regelen voor hun klanten. Dit doet Robin Mobile ook. Bewindvoerders of budgetbeheerders kunnen klanten aanmelden voor een mobiel abonnement. Een BKR check wordt bij Robin Mobile niet uitgevoerd.

WoonEnergie besloot de klanten van Robin Energie over te nemen. WoonEnergie is weer dochter van Eneco. Daardoor zag Eneco het klantenbestand toenemen met 25.000 huishoudens. Voor de Nuts Groep is de mobiele markt dus een extra stap en dienst die zij kunnen aanbieden. Voor bestaande klanten verandert er niets behalve de eigenaar.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Power.nl
Logo