Samsung C24FG70 - Curved Gaming Monitor

Aanbieding!

Samsung C24FG70 – Curved Gaming Monitor

399.00 289.42

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500335209131 Categorie:

Beschrijving

De enige curved monitor met supersnelle responstijd van 1 ms MPRT
Door het superieure VA-panel van Samsung te voorzien van onze geavanceerde technologie om bewegingsonscherpte tegen te gaan, is het ons gelukt om de allereerste curved monitor te bouwen met een supersnelle responstijd van 1 ms (MPRT). Dat wordt ongekend genieten van gamen zonder een spoor van bewegingsonscherpte.
144 Hz vernieuwingsfrequentie voor bijzonder soepel gamen
Geniet van een extreem soepele gameplay dankzij de vernieuwingsfrequentie tot 144 Hz. Je kan ook kiezen voor 60 Hz, 100 Hz of 120 Hz om de vernieuwingsfrequentie aan te passen aan je game en je hardware-specificaties.
Quantum Dot technologie voor een breder, realistischer kleurenpalet
Quantum Dot technologie benadert 125% sRGB voor een breder, exacter palet aan kleuren – met name donkerdere rood- en groentinten – die ook bij veel omgevingslicht scherp en duidelijk blijven. Wat je ook doet, van gamen en browsen tot documenten bewerken, je content komt op dit scherm altijd tot leven.
Iedere game oogt het best dankzij de vooringestelde game modi
Een serie voorgedefinieerde, in de fabriek gekalibreerde spelmodi optimaliseert onmiddellijk Black Gamma niveaus, contrastverhoudingen en scherpte voor de genres FPS, RTS, RPG en AOS. Iedere scène ziet er dus weer supergoed uit, wat voor game je ook speelt.
OSD schermmenu in game-stijl en LED-verlichting die op het geluid reageert
Gamen wordt nog leuker met het dashboardmenu, dat naadloos aansluit op de bediening van je game. En Arena Lighting voorziet je gameplay van een dynamische lichtshow die vanzelf synchroon loopt met je geluid.
Solide, ergonomische arm met dubbele scharnieren – je zet het scherm precies zoals je wilt
De stevige arm met twee scharnieren is ontworpen voor de meest veeleisende gamers. Je hebt de exacte controle over de stand van je scherm – wat wel eens het verschil kan maken als je online tegen anderen speelt. Dankzij het design beschik je meteen over de perfecte plek om je headset op te hangen.
De contrastverhouding van 3000:1 met minimale lichtlekkage is de beste in deze klasse
Samsungs geavanceerde VA-panel technologie minimaliseert lichtlekkage over het hele scherm, tot in alle hoeken, en levert een contrastverhouding van 3000:1 voor diep zwart en briljant wit, zelfs in de donkerste en lichtste scènes.
Dieper beeld, comfortabeler kijkplezier
Dit topscherm met 1800R curved panel trekt je diep je game in op een manier die geen enkele andere monitor evenaart. Eye Saver modus en Flicker Free technologie zorgen samen dat je ogen minder snel vermoeid raken. Zo speel je beter en blijft gamen comfortabel.
Soepele perfectie: gamen met AMD FreeSync
AMD FreeSync past de vernieuwingsfrequentie van het scherm aan op de beeldsnelheid van je content en gaat haperingen in hoge mate tegen voor een bijzonder soepele gameplay.

Extra informatie

Aanbieder

Brand