Samsung C49J890DKU - UltraWide Curved USB-C Monitor

Samsung C49J890DKU – UltraWide Curved USB-C Monitor

860.00

Shop via Power.nl

Bekijken

Geverifieerd door Power.nl

Artikelnummer: 500265661527 Categorie:

Beschrijving

Met de Samsung C49J890DKU is multitasken en je werk nog leuker. Door het UltraWide 49 inch gebogen scherm wordt veel gemakkelijker gemaakt. De 49 inch houd in dat de monitor een scherm heeft dat even breed is als twee 27 inch monitoren naast elkaar met een beeldverhouding van 32:9, zodat u heel eenvoudig verschillende projecten en vensters naast elkaar kunt beheren. Als u werkt met grote spreadsheets hoeft u dus minder te scrollen en te zoomen, waardoor u eerder klaar bent en minder fouten maakt. Mede dankzij de Picture-by-Picture kunt u de input van twee pc’s tegelijkertijd weergeven, voor een gestroomlijnde samenwerking met collega’s of klanten. U sluit gewoon een tweede apparaat aan, bijvoorbeeld een laptop, om deze content naast de primaire content van uw pc te bekijken.
De monitor is ook zeer geschikt voor het spelen van games. Met de 144Hz verversingssnelheid heb je nooit last van stuttering of tearing tijdens het gamen en verloopt het beeld altijd soepel. Daarnaast zorgt de Eye Saver en Fliker Free mode voor minder vermoeide ogen, waardoor je uren achterelkaar kan gamen.
Onze specialist adviseert deze monitor voor:
Kantoor: deze monitor is erg geschikt voor op kantoor, door de meerdere multitask mogelijkheden.
Films en series kijken: het scherm kent een hoge beeldkwaliteit voor het bekijken van jouw films en series.
Ook goed te gebruiken voor:
Dagelijks gebruik: deze monitor is geschikt voor internetten, e-mailen en tekstverwerking.
Gaming: is een monitor erg geschikt voor het spelen van de nieuwste games.
Uitstekende verbinding
De CJ89 heeft meer dan genoeg poorten, waaronder de nieuwste USB Type-C-standaard, zodat u al uw apparaten erop kunt aansluiten. En met een Samsung DeX Station kunt u zelfs uw smartphone aansluiten voor een perfect gestroomlijnde workflow. De 2 USB Type-C sturen data gegevens, video, audio en power door met één kabel. Sluit uw smartphone, tablet of laptop aan op een van de twee USB Type-C-poorten om de content op het scherm weer te geven, terwijl het apparaat automatisch wordt opgeladen.
En samen met het Samsung DeX Station wordt uw mobiele telefoon een geïntegreerd onderdeel van uw bureaublad. Sluit een DeX Station aan, plaats uw telefoon in de dock en u kunt de content weergeven op uw scherm, bellen, sms’en en uw contacten beheren – en dat allemaal met uw toetsenbord.
Aansluitingen
• HDMI
• DisplayPort
• USB-C (2x)
• Koptelefoonaansluiting
• USB type 3.0 (3x)
• USB-hub
Standaard meegeleverd
• Stroomkabel
• DisplayPort kabel
• USB-C kabel
• Handleiding
• Install CD

Extra informatie

Aanbieder

Brand